Xerox, Τρισδιάστατη απεικόνιση εγγράφων

Η προετοιμασία λεπτομερών φυλλαδίων και διπλωμένων με ιδιαίτερο τρόπο flyer μπορεί να είναι μια χρονοβόρα και ακριβή διαδικασία για τους επαγγελματίες του χώρου των εκτυπώσεων. Όχι πια όμως. Οι επιστήμονες της Xerox δημιούργησαν μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί λογισμικό τριών διαστάσεων για να βοηθήσει τους επαγγελματίες του κλάδου να έχουν εικόνα ολόκληρου του στησίματος ενός εγγράφου πριν από την εκτύπωσή του.

, Xerox, Τρισδιάστατη απεικόνιση εγγράφωνΜε στόχο να εξαλείψει μία από τις ακριβότερες αιτίες καθυστέρησης στην εκτύπωση, η νέα τεχνολογία θα επιταχύνει την προετοιμασία και την έγκριση των εγγράφων – μία διαδικασία που κοστίζει έξι δολάρια για κάθε ένα δολάριο που δαπανάται για την εκτυπωτική εργασία καθαυτή, σύμφωνα με την InfoTrends. Με το λογισμικό απεικόνισης τριών διαστάσεων της Xerox, οι χρήστες μπορούν να δουν πώς θα μοιάζουν οι εκτυπώσεις τους – υφή, γυαλάδα, δεσίματα, τα πάντα – πριν την τοποθέτηση μελανιού ή toner στο χαρτί.

Το όραμα για αυτό το project, που πραγματοποιείται με τη συνεργασία των ερευνητικών κέντρων της Xerox στη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια, είναι να βοηθήσουμε τους χρήστες να κατανοήσουν όλες τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους είτε επισκέπτονται ένα κατάστημα εκτυπώσεων είτε υποβάλλουν τις εκτυπωτικές τους εργασίες μέσω Web.Η τρισδιάστατη απεικόνιση εγγράφων μας δίνει μια εικονική περιήγηση στην εκτυπωτική εργασία που επιθυμεί ο κάθε πελάτης. Οι πελάτες παρακολουθούν το πρόγραμμα να γυρίζει τις σελίδες ενός έγχρωμου δεμένου με σπιράλ βιβλίου ή να ανοίγει και να ξαναδιπλώνει την ευχετήρια κάρτα τους, δείχνοντας ακριβώς πώς θα μοιάζουν μετά την ολοκλήρωσή τους. Ο κ. Rolleston σχολιάζει: «Το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν νέα και ενδιαφέροντα έγγραφα χωρίς να χρειάζεται να μάθουν την τεχνολογία και την ορολογία του κλάδου των εκτυπώσεων».

Σύμφωνα με τον Rolleston, η τεχνολογία ακόμη βελτιώνεται. «Καθώς εργαζόμαστε για την υλοποίηση αυτής της ιδέας, θα συνεργαστούμε, όπως κάνουμε πάντα, με τους πελάτες μας για να ελέγξουμε τις έννοιες και να καθορίσουμε τις πιο πολύτιμες επιλογές», ανέφερε ο Rolleston.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Xerox

Xerox Versalink C405DN review: Εκτυπωτής με το δικό του app store

Ο Xerox VersaLink C405DN είναι ένας έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής laser με ενσωματωμένο scanner και fax και το δικό του app store, το Xerox App Gallery.

Business Xerox

Xerox Made to Think: Νέα εποχή με όχημα την καινοτομία

Η Xerox παρουσίασε τη νέα της παγκόσμια επικοινωνιακή πλατφόρμα, «Made to Think», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα.

Business Xerox

Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας έχει εξελιχθεί πέρα από τις δυνατότητες οποιουδήποτε μεμονωμένου μηχανήματος για να ικανοποιεί τις ανάγκες παραγωγικότητας του σύγχρονου, μετακινούμενου εργατικού δυναμικού που είναι πάντα σε σύνδεση.

Business Business Xerox

Xerox Hellas, 100 Συμβόλαια Managed Print Services με κορυφαίες εταιρείες

Τα 100 συμβόλαια Managed Print Services (MPS) συμπλήρωσε πρόσφατα η Xerox Hellas, γεγονός που επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων και στην ελληνική αγορά. Το 2005 η Xerox έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων.