Xerox | Τιμητικές διακρίσεις από κορυφαίους οργανισμούς

, Xerox | Τιμητικές διακρίσεις από κορυφαίους οργανισμούςΌταν η ικανοποίηση του πελάτη είναι ο νούμερο ένα στόχος σου, τα βραβεία από εκδόσεις του κλάδου και από εταιρείες έρευνας σε όλον τον κόσμο γίνονται το «κερασάκι στην τούρτα». Όπως ακριβώς συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, η Xerox έκλεισε το 2007 έχοντας κερδίσει περισσότερα από 190 βραβεία και τιμητικές διακρίσεις από κλαδικά έντυπα και ανεξάρτητους οργανισμούς ελέγχου και έρευνας.

Ο οργανισμός Buyers Laboratory Inc. (BLI) τίμησε έξι έγχρωμους εκτυπωτές και πολυλειτουργικά συστήματα Xerox με τα φθινοπωρινά του βραβεία “Pick of the Year”. Ανάμεσα στα προϊόντα που διακρίθηκαν είναι ο έγχρωμος εκτυπωτής Xerox Phaser 8860 και το έγχρωμο πολυλειτουργικό μηχάνημα Xerox Phaser 8860, το προηγμένο πολυλειτουργικό μηχάνημα Xerox WorkCentre 7328 και τα έγχρωμα εκτυπωτικά/ φωτοαντιγραφικά μηχανήματα DocuColor 242/252/260. Ο οργανισμός BLI διεξάγει εκτεταμένους συγκριτικούς ελέγχους σε σχετικά με τα έγγραφα προϊόντα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη συνολική απόδοση, την παραγωγικότητα, την αξιοπιστία και την ευκολία χρήσης, ανάμεσα σε πολλούς άλλους κρίσιμους παράγοντες απόδοσης.

Τα συστήματα Xerox που απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου των εκτυπώσεων συγκέντρωσαν επίσης πολλά βραβεία στην κλαδική έκθεση US Graph Expo 2007. Η ψηφιακή εκτυπωτική μηχανή Xerox DocuColor 8000AP απέσπασε το βραβείο “Must See ‘ems”, το ψηφιακό σύστημα παραγωγής εκτυπώσεων Xerox Nuvera® 100/120/144 EA έλαβε τον τίτλο “Worth-a-Look”, ενώ το Xerox Nuvera 288 Digital Perfecting System κέρδισε τη διάκριση “Encore Must See ‘ems”.

Ο οδηγός “Better Buys for Business”, μία αναγνωρισμένη από τον κλάδο αυθεντία του εξοπλισμού γραφείου, τίμησε το 2007 με το βραβείο “Editor’s Choice” 29 προϊόντα Xerox, 11 από τα οποία ήταν έγχρωμες συσκευές.
Περαιτέρω βραβεύσεις σε όλον τον κόσμο περιλαμβάνουν:
• Ο έγχρωμος εκτυπωτής Xerox 6110 βραβεύτηκε με 9 στα 10 αστέρια από το περιοδικό Computer για Όλους στην Ελλάδα.
• Ο οργανισμός BERTL Inc. βαθμολόγησε το προηγμένο πολυλειτουργικό σύστημα Xerox WorkCentre 7345 με πέντε αστέρια και το χαρακτηρισμό «Άριστο».
• Ο έγχρωμος laser εκτυπωτής Xerox Phaser 6180 χαρακτηρίστηκε ως “Best Buy” από το βρετανικό περιοδικό Computer Buyer.
Επιπλέον, η Xerox απέσπασε το National Medal of Technology, την υψηλότερη διάκριση που απονέμεται από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών στους κορυφαίους νεωτεριστές της Αμερικής. Η εταιρεία αναγνωρίστηκε επίσης για την υπεροχή της στη διαχείριση της γνώσης, την καινοτομία, την απασχόληση ανθρώπων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, την επιχειρησιακή ηθική, τις φιλικές προς την οικογένεια πολιτικές, τα περιβαλλοντικά προγράμματα και την ηγεσία.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Xerox

Xerox Versalink C405DN review: Εκτυπωτής με το δικό του app store

Ο Xerox VersaLink C405DN είναι ένας έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής laser με ενσωματωμένο scanner και fax και το δικό του app store, το Xerox App Gallery.

Business Xerox

Xerox Made to Think: Νέα εποχή με όχημα την καινοτομία

Η Xerox παρουσίασε τη νέα της παγκόσμια επικοινωνιακή πλατφόρμα, «Made to Think», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα.

Business Xerox

Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας έχει εξελιχθεί πέρα από τις δυνατότητες οποιουδήποτε μεμονωμένου μηχανήματος για να ικανοποιεί τις ανάγκες παραγωγικότητας του σύγχρονου, μετακινούμενου εργατικού δυναμικού που είναι πάντα σε σύνδεση.

Business Business Xerox

Xerox Hellas, 100 Συμβόλαια Managed Print Services με κορυφαίες εταιρείες

Τα 100 συμβόλαια Managed Print Services (MPS) συμπλήρωσε πρόσφατα η Xerox Hellas, γεγονός που επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων και στην ελληνική αγορά. Το 2005 η Xerox έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων.