Xerox Solid Ink, Στερεά μελάνη!

Η τεχνολογία στερεάς μελάνης, που χρησιμοποιείται στους εκτυπωτές γραφείου της Xerox για περισσότερο από μία δεκαετία, ανασχεδιάστηκε πλήρως για να επιτυγχάνει υψηλότερες ταχύτητες και να διαχειρίζεται εργασίες μεγαλύτερου όγκου. Η σειρά ColorQube 9200 θα είναι διαθέσιμη σε τρία μοντέλα με διαφορετικές ταχύτητες έγχρωμης εκτύπωσης το καθένα. Κάθε συσκευή έχει τέσσερις εκτυπωτικές κεφαλές που μπορούν να εκτοξεύσουν πάνω από 150 εκατομμύρια σταγόνες μελανιού το δευτερόλεπτο, καθιστώντας δυνατές ταχύτητες εκτύπωσης από 38 ως και 85 σελίδες το λεπτό.

, Xerox Solid Ink, Στερεά μελάνη!

Πλεοντεκτήματα Xerox Solid Ink
– Ζωηρά, έντονα χρώματα
– Ευχάριστη, ομογενοποιημένη στιλπνότητα
– Εξαιρετική συνέπεια χρώματος
– Άριστο αποτέλεσμα με τη χρήση κάθε υλικού – ακόμη και ανακυκλωμένου χαρτιού

Το Solid Ink ΔΕΝ βασίζεται σε νερό
– Είναι «στεγνό»
– Δεν εξαρτάται από τα μέσα στα οποία τυπώνεται
– Δε φαίνεται μέσα από λεπτά χαρτιά
– Δεν κυρτώνει τα χαρτιά

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Rapid-eraser

Εγώ έχω στο σπίτι ένα παλιότερο μοντέλο τo 8560, η τεχνολογία έχει και τα υπέρ της και τα κατά.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η τιμή που πουλάει η Xerox τα sticks είναι υπερβολικά μεγάλη.
Ευτυχώς υπάρχουν εναλλακτικές αρκετές σε none Xerox ( αναφέρομαι σε μεταπωλητές της Τecktronix ) και έτσι μπορείς πραγματικά να χαρείς την τεχνολογία του solid ink.

Για όσους δεν ξέρουν η τεχνολογία solid ink δεν είναι καμία πατέντα της Xerox προϋπήρχε απλά η εταιρία που το δημιούργησε δεν είχε τα κατάλληλα κανάλια για να την προωθήσει. Έτσι την Tectronix την αγόρασε (μαζί και τις πατέντες της) η Xerox και λάνσαρε το solid ink.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Xerox

Xerox Versalink C405DN review: Εκτυπωτής με το δικό του app store

Ο Xerox VersaLink C405DN είναι ένας έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής laser με ενσωματωμένο scanner και fax και το δικό του app store, το Xerox App Gallery.

Business Xerox

Xerox Made to Think: Νέα εποχή με όχημα την καινοτομία

Η Xerox παρουσίασε τη νέα της παγκόσμια επικοινωνιακή πλατφόρμα, «Made to Think», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα.

Business Xerox

Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας έχει εξελιχθεί πέρα από τις δυνατότητες οποιουδήποτε μεμονωμένου μηχανήματος για να ικανοποιεί τις ανάγκες παραγωγικότητας του σύγχρονου, μετακινούμενου εργατικού δυναμικού που είναι πάντα σε σύνδεση.

Business Business Xerox

Xerox Hellas, 100 Συμβόλαια Managed Print Services με κορυφαίες εταιρείες

Τα 100 συμβόλαια Managed Print Services (MPS) συμπλήρωσε πρόσφατα η Xerox Hellas, γεγονός που επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων και στην ελληνική αγορά. Το 2005 η Xerox έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων.