Xerox | Superbrand στην κατηγορία Προϊόντα Ψηφιακής Τεχνολογίας

, Xerox | Superbrand στην κατηγορία Προϊόντα Ψηφιακής ΤεχνολογίαςΓια δεύτερη συνεχή φορά, η Xerox βραβεύτηκε ως Superbrand στην κατηγορία «Προϊόντα Ψηφιακής Τεχνολογίας», σε ειδική τελετή με την παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου. Παρά τη μικρή ιστορία τους, τα Superbrands έχουν αρχίσει να εξελίσσονται σε θεσμό για την ελληνική αγορά και η Xerox επέλεξε να συμβάλλει και πάλι σε αυτόν, υποστηρίζοντας τη Βίβλο που εκδίδεται με αφορμή τη διοργάνωση και περιλαμβάνει πληροφορίες για πολλούς από τους συμμετέχοντες.

Η συγκεκριμένη βράβευση της Xerox έρχεται να επιβεβαιώσει την ανάδειξη της εταιρείας ανάμεσα στις πλέον αναγνωρίσιμες μάρκες της ελληνικής αγοράς.

Η διαδικασία για την ανάδειξη των Superbrands υλοποιείται κατά τρόπο που εξασφαλίζει την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Συγκεκριμένα, σε πρώτη φάση μια 15μελής κριτική επιτροπή, που απαρτίζεται από διακεκριμένες προσωπικότητες της ελληνικής αγοράς, αξιολογεί έναν αρχικό κατάλογο και αναδεικνύει τα «επίλεκτα brands», τα οποία, σε δεύτερη φάση, τίθενται στην κρίση του καταναλωτικού κοινού. Με τον τρόπο αυτό, η ανάδειξη της Xerox ως superbrand ανταποκρίνεται πλήρως στην ισχυρότατη φήμη και την απήχηση που έχει η εταιρεία ανάμεσα στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό.

«Η διάκριση της Xerox ως Superbrand της ελληνικής αγοράς αποτελεί μεγάλη χαρά και πραγματική τιμή για όλους εμάς στην εταιρεία, καθώς αντικατοπτρίζει την αναγνώριση της ποιότητας τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών που 36 χρόνια τώρα παρέχουμε στην ελληνική αγορά», δήλωσε κ. Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος, Xerox Hellas και συνέχισε: «Η διάκριση της Xerox στην συγκεκριμένη κατηγορία, αυτήν των Προϊόντων Ψηφιακής Τεχνολογίας, συνιστά επιβράβευση της συνεχούς επένδυσης μας στην έρευνα για την ανάπτυξη των πιο πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων, που βοηθούν τους πελάτες μας να βελτιστοποιούν τις διαδικασίες τους και να επιτυγχάνουν όλο και καλύτερα αποτελέσματα».

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Xerox

Xerox Versalink C405DN review: Εκτυπωτής με το δικό του app store

Ο Xerox VersaLink C405DN είναι ένας έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής laser με ενσωματωμένο scanner και fax και το δικό του app store, το Xerox App Gallery.

Business Xerox

Xerox Made to Think: Νέα εποχή με όχημα την καινοτομία

Η Xerox παρουσίασε τη νέα της παγκόσμια επικοινωνιακή πλατφόρμα, «Made to Think», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα.

Business Xerox

Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας έχει εξελιχθεί πέρα από τις δυνατότητες οποιουδήποτε μεμονωμένου μηχανήματος για να ικανοποιεί τις ανάγκες παραγωγικότητας του σύγχρονου, μετακινούμενου εργατικού δυναμικού που είναι πάντα σε σύνδεση.

Business Business Xerox

Xerox Hellas, 100 Συμβόλαια Managed Print Services με κορυφαίες εταιρείες

Τα 100 συμβόλαια Managed Print Services (MPS) συμπλήρωσε πρόσφατα η Xerox Hellas, γεγονός που επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων και στην ελληνική αγορά. Το 2005 η Xerox έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων.