Ξεπέρασε τις 100.000

, Ξεπέρασε τις 100.000Ο πρώτος τίτλος hi-def που ξεπέρασε τις 100.000 πωλήσεις είναι γεγονός. Η Warner Home Video ανακοίνωσε ότι η ταινία “The Departed” που κυκλοφορεί σε HD-DVD και Blu-ray έκανε καθαρές πωλήσεις στη λιανική 100.000 κομμάτια. Είναι ένα ευχάριστο milestone για την βιομηχανία του Χόλυγουντ αλλά και αυτή των consumer electronics, μια και έχουν επενδύσει τόσα πολλά στην αντικατάσταση του DVD με τα νέα φορμά υψηλής ευκρίνειας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Call of Duty PlayStation 5 Warner

Hogwarts Legacy: Πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι στις ΗΠΑ για το 2023

To Ηogwarts Legacy ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2023 σπάζοντας ένα σερί 15ετίας.

Internet featured HBO Warner

Max: Κυκλοφόρησε το πρώην HBO Max με επιλογή συνδρομής 4Κ

Η Warner Bros ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Max, της rebranded εκδοχής του HBO Max, που θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο περιεχόμενο 4Κ.

Internet HBO Warner

«Max»: Η νέα υπηρεσία ροής από τη Warner Bros

H Warner Bros ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα υπηρεσία ροής ενώνοντας τα HBO Max και Discovery+.

Games Warner

Το “Gotham Knights” έρχεται νωρίτερα από ότι περιμέναμε

Το Gotham Knights, ο εμπνευσμένος από την DC τίτλος της Warner Bros Games, πρόκειται να κυκλοφορήσει τελικά σε PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC στις 21 Οκτωβρίου.