Alibaba: Αγορά αυτοκινήτου από μηχάνημα αυτόματης πώλησης

Τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης συνήθως χρησιμοποιούνται για να αγοράσεις καφέ, σνακ, αναψυκτικά, ενώ σε χώρες όπως η Ιαπωνία, μπορείς να αγοράσεις από φρούτα, αυγά, μέχρι κάρτες SIM και ομπρέλες.

Επόμενο βήμα είναι η διάθεση αυτοκινήτων από μηχανήματα αυτόματης πώλησης. Αυτό θέλει να κάνει ο Κινέζος γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου, Alibaba.

Αυτό που προτείνει είναι αυτόματα μηχανήματα, μέσω των οποίων ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να κάνει test drive και να αγοράσει ένα αυτοκίνητο.

Όπως βλέπουμε και από το παραπάνω video, το μηχάνημα αυτόματης πώλησης μοιάζει με τα πολυώροφα πάρκινγκ αυτοκινήτου, μόνο που αντί να σταθμεύσεις, μπορείς να δοκιμάσεις και να αγοράσεις αυτοκίνητο.

alibaba cars, Alibaba: Αγορά αυτοκινήτου από μηχάνημα αυτόματης πώλησης

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν ένα αυτοκίνητο, μπορούν να το πάρουν για test drive 3 ημερών, μόνο όσοι είναι Alibaba Super Members και έχουν ένα συγκεκριμένο credit score μέσω του Zhima, που ανήκει στο Alibaba, θα μπορούν να δοκιμάσουν ένα όχημα.

Οι πελάτες του Alibaba μπορούν να δοκιμάσουν μέχρι και 5 αυτοκίνητα μέσα σε διάστημα 2 μηνών.

Η εταιρεία σκοπεύει να ανοίξει δυο τέτοια “καταστήματα” σε Shanghai και Nanjing, αργότερα θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

“Οι πελάτες του Alibaba μπορούν να δοκιμάσουν μέχρι και 5 αυτοκίνητα μέσα σε διάστημα 2 μηνών.”

Η χαρά του κλαρινογαμπρού! Για σίγουρα αποτελέσματα φορτωτικής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.

Cars GIMS Qatar 2023

Geneva International Motor Show Qatar 2023: Απολογισμός

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στο Κατάρ κλείνει με εντυπωσιακή επισκεψιμότητα 180.000 επισκεπτών σε διάστημα 10 ημερών.

Cars GIMS Qatar 2023

GIMS Qatar 2023: Όλες οι ανακοινώσεις

Οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης συνεργάζονται με το Κατάρ και πραγματοποιούν την έκθεση GIMS Qatar 2023.

Cars featured GIMS Qatar 2023

8.000 χλμ. με δυο ηλεκτρικά van Volkswagen ID Buzz [GIMS Tour d’Excellence]

Αυτή η διαφορετική αποστολή στο τιμόνι δύο 100% ηλεκτρικών Volkswagen ID Buzz πέρασε από Ευρώπη, Βαλκάνια, την Ελλάδα(!) και άλλες χώρες, χωρίς βοήθεια.