Black Friday 2017: Nissan Micra και δώρο iPhone 5s

Nissan Micra Black Friday 2017 iPhone 5S, Black Friday 2017: Nissan Micra και δώρο iPhone 5s

Οι υποψήφιοι αγοραστές που θα παραγγείλουν το νέο MICRA από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στο επίσημο δίκτυο εμπόρων της Nissan ανά την Ελλάδα, θα παραλαμβάνουν μαζί με το νέο τους αυτοκίνητο και ένα iPhone 5s.

Δείτε όλα τα Black Friday deals 2017 που ανακαλύπτουν οι συντάκτες του Techblog

Η Nissan εφοδιάζει την έκδοση Acenta του νέου MICRA με το σύστημα CarPlay της Apple που σημαίνει ότι όταν ένα iPhone συνδεθεί με το σύστημα μέσω ενός καλωδίου, προσφέρει στους χρήστες Siri τη δυνατότητα φωνητικού ελέγχου, πλοήγηση με τους χάρτες της Apple, καθώς και πρόσβαση σε μουσική, τηλεφωνικές υπηρεσίες και άλλες εφαρμογές, όπως audiobooks και Spotify.

Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό καινούργιων αυτοκινήτων.

Nissan Micra Black Friday 2017 iPhone 5S, Black Friday 2017: Nissan Micra και δώρο iPhone 5s

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

περυσι το μπλακ φραιντεη ηταν τοσο πετυχημενο που φετος κανουν μεχρι και τα γυμναστηρια και τα σουβλατζηδικα !!

alien

χαχαχα καλο

dimitris

Χαχαχαχαχαχα!!!Που καταντησε η Ελλαδα…

aggelos

με τις τιμες στα iphone σε 2-3 χρονια με καθε iphone θα δινουν και αμαξι δωρο στη blackfriday

Swish Swish Bish

Να δειτε που θα ειναι το τηλέφωνο του υπαλλήλου και τον ανάγκασαν να το δωσει για δωρο μπας και πουλήσουν τέτοια μερα 😂😂😂😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars Nissan

Nissan: Σχεδιάζει δεύτερο εργοστάσιο μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα στις ΗΠΑ

H Nissan εξετάζει τη δημιουργία ενός δεύτερου εργοστασίου μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα στις ΗΠΑ, ώστε να επωφεληθεί από τις επιδοτήσεις που δίνει ο νόμος μείωσης του πληθωρισμούς.

Cars Nissan

H Nissan δίνει μία πρώτη γεύση από το ηλεκτρικό Max-Out

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Nissan Futures, η Nissan παρουσίασε ένα πρωτότυπο μοντέλο του Max-Out EV κάμπριο, που είχε αποκαλυφθεί σε εικονική μορφή, ως μέρος του οράματος Nissan Ambition 2030, που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Smartphones Nissan

Nissan Office Pod concept: Η τηλεργασία στα καλύτερά της

Το Office Pod Concept της Nissan σας δίνει όλη την ελευθερία που χρειάζεστε σε τέσσερις τροχούς, χωρίς να σας λέιπει τίποτα από τις ανέσεις του σπιτιού.

Cars Nissan

Καινοτόμο υλικό μπορεί να κάνει τα αυτοκίνητα ακόμα πιο αθόρυβα

Η τεχνολογία ηχομόνωσης, γνωστή ως ακουστικό μετα-υλικό, κατέκτησε το βραβείο “Best of What’s New” του Popular Science για το 2020 στην κατηγορία αυτοκινήτων.