GMC Sierra HD: Το Pickup που βλέπει "μέσα" από το φορτίο του

gmc sierra HD, GMC Sierra HD: Το Pickup που βλέπει "μέσα" από το φορτίο του
Η GMC παρουσίασε πρόσφατα το pickup Sierra Heavy Duty 2020, το οποίο διαθέτει 445 ίππους και 10 σχέσεις μετάδοσης – μαζί με άφθονη τεχνολογία, με την οποία, μεταξύ άλλων μπορεί να βλέπει “μέσα” από το φορτίο που ρυμουλκεί.
Το συγκεκριμένο μοντελο pickup προσφέρει 15 προβολές κάμερας, συμπεριλαμβανομένης μιας διάφανης προβολής ρυμουλκούμενου φορτίου που επιτρέπει να κοιτάξετε τι είναι πίσω από το τρέιλερ σας. Το χαρακτηριστικό αυτό συνδυάζει το τι βλέπει μια κάμερα που έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του pickup με την εικόνα που βλέπει μια προαιρετικά τοποθετούμενη, φωτογραφική μηχανή στο πίσω μέρος του ρυμουλκούμενου φορτίου. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης και σύνδεσης μιας κάμερας μέσα στο ρυμουλκούμενο φορτίο, για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν χαλαρά αντικείμενα που μπορεί υπό προϋποθέσεις να προκαλέσουν χάος κατά τη διαδρομή.
Το όχημα διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα ρυμούλκησης το οποίο επιτρέπει, με συμβατά τρέιλερ, να ενεργοποιήσετε τον κλιματισμό και τον θερμοστάτη καθώς και να παρακολουθείτε τα επίπεδα καυσίμων της γεννήτριας χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για smartphones. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κατάσταση του φορτίου, μέσω του συστήματος οθόνης πληροφοριών και ψυχαγωγίας (infotainment system), το οποίο προσφέρει πληροφορίες πλοήγησης και κλίσεων δρόμου, σε μια οθόνη 15 ιντσών και μπορεί επίσης να εμφανίζει λεπτομέρειες σχετικά με την πίεση και τη θερμοκρασία των ελαστικών του ρυμουλκούμενου σας. Η τιμολόγηση και οι πλήρεις προδιαγραφές θα αποκαλυφθούν αργότερα, αν και το φορτηγό θα πρέπει να είναι διαθέσιμο ως τα τέλη του φετινού καλοκαιριού.
gmc sierra HD, GMC Sierra HD: Το Pickup που βλέπει "μέσα" από το φορτίο του
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.

Cars GIMS Qatar 2023

Geneva International Motor Show Qatar 2023: Απολογισμός

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στο Κατάρ κλείνει με εντυπωσιακή επισκεψιμότητα 180.000 επισκεπτών σε διάστημα 10 ημερών.

Cars GIMS Qatar 2023

GIMS Qatar 2023: Όλες οι ανακοινώσεις

Οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης συνεργάζονται με το Κατάρ και πραγματοποιούν την έκθεση GIMS Qatar 2023.

Cars featured GIMS Qatar 2023

8.000 χλμ. με δυο ηλεκτρικά van Volkswagen ID Buzz [GIMS Tour d’Excellence]

Αυτή η διαφορετική αποστολή στο τιμόνι δύο 100% ηλεκτρικών Volkswagen ID Buzz πέρασε από Ευρώπη, Βαλκάνια, την Ελλάδα(!) και άλλες χώρες, χωρίς βοήθεια.