Με αυτόνομα οχήματα Lyft στην έκθεση CES 2018

αυτόνομα οχήματα CES 2018, Με αυτόνομα οχήματα Lyft στην έκθεση CES 2018

Οι επισκέπτες της έκθεσης CES 2018 στο Λας Βέγκας θα μπορούν να περιηγηθούν στην πόλη με αυτόνομο όχημα χάρη στη συνεργασία των Lyft και Aptiv. Όταν κάποιος καλεί Lyft από το Las Vegas Convention Center Gold Lot θα μπορεί να κάνει χρήση αυτόνομου οχήματος.

Τα αυτόνομα οχήματα των Aptiv/ Lyft θα μπορούν να μεταφέρουν τους επιβάτες σε παραπάνω από 20 τοποθεσίες. Παρά το γεγονός όμως ότι τα οχήματα θα είναι αυτόνομα, θα υπάρχει ένας οδηγός ασφαλείας πίσω από το τιμόνι.

Το μεγάλο δίκτυο χρηστών της Lyft αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για εταιρείες σαν την Aptiv, η οποία έχει αναπτύξει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης αλλά δεν έχει εταιρικές σχέσεις.

Autonomous.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

ο οδηγός εννοείται πίσω από το τιμόνι κι όχι πίσω από το όχημα… 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεχνολογία CES 2018

Tetra: Έξυπνο μίνι πλυντήριο πιάτων που μαγειρεύει και θαλασσινά [CES 2018]

Το έξυπνο μίνι πλυντήριο Tetra παρουσίασε η Heartworks στο πλαίσιο της CES 2018, το οποίο είναι μικρό, φορητό και μαγειρεύει και θαλασσινά.

Smartphones Android Smartphones CES 2018 ZTE

ZTE: 5G Smartphone μέχρι το 2019 [CES 2018]

Android Smartphone που θα υποστηρίζει 5G σχεδιάζει να λανσάρει η ZTE μέχρι το 2019 στις ΗΠΑ, σύμφωνα με συνέντευξη του CEO Lixin Cheng στο Bloomberg στο πλαίσιο της CES 2018.

Smartphones Android Smartphones CES 2018

Moviphone: Smartphone με ενσωματωμένο Full HD Projector [CES 2018]

Το Moviphone παρουσιάζει η Wireless Mobi Solution στη CES 2018. Πρόκειται για ένα Android Smartphone, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει και σαν Full HD projector.

Smartphones CES 2018 LG

Η LG αλλάζει στρατηγική, θα κυκλοφορεί smartphones όποτε “είναι ανάγκη” [CES 2018]

Η LG παρουσίασε αρκετές συσκευές στο φετινό Consumer Electronics Show 2018. Φυσικά, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της, κορυφαία στελέχη του κατασκευαστή κλήθηκαν να απαντήσουν σε διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και η κατηγορία των smartphones.