Samsung DRVLINE: Ντεμπούτο για την πλατφόρμα αυτόνομης οδήγησης [CES 2018]

Samsung DRVLINE αυτόνομη οδήγηση, Samsung DRVLINE: Ντεμπούτο για την πλατφόρμα αυτόνομης οδήγησης [CES 2018]

Την εδραίωσή της στον χώρο των αυτόνομων οχημάτων προσπαθεί να επιτύχει η Samsung με την πλατφόρμα αυτόνομης οδήγησης DRVLINE, την οποία αποκάλυψε στη CES 2018. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που συνδυάζει hardware και software για αυτόνομα οχήματα.

Η DRVLINE συνδυάζει hardware και software και θα διανέμεται στους κατασκευαστές οχημάτων, οι οποίοι θα μπορούν να την χρησιμοποιούν για τη δημιουργία παραμετροποιήσιμων αυτόνομων οχημάτων.

Η διαφορά της DRVLINE από άλλες υπάρχουσες πλατφόρμες είναι ότι θα δίνουν στον κατασκευαστή ευελιξία. Έτσι δεν θα παρέχουν στον χρήστη απλά μια πλατφόρμα που θα την υιοθετεί όπως είναι χωρίς να επιδέχεται αλλαγές, αλλά θα μπορεί να συνεργάζεται μαζί του για να τροποποιεί διαφορετικά στοιχεία. Έτσι, οι κατασκευάστριες αυτοκινήτων θα μπορούν να φτιάχουν ένα όχημα όπως το θέλουν.

Samsung DRVLINE αυτόνομη οδήγηση, Samsung DRVLINE: Ντεμπούτο για την πλατφόρμα αυτόνομης οδήγησης [CES 2018]

Η DRVLINE ενσωματώνει διάφορες τεχνολογίες οι οποίες αξιοποιούν την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της Samsung στα ηλεκτρονικά, στο IoT και στα ενσωματωμένα συστήματα συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών για αυτονομία επιπέδων 3, 4 και 5.

Να σημειωθεί ότι η Samsung σε συνεργασία με τη Harman έχουν επίσης δημιουργήσει ένα σύστημα προηγμένης υποβοήθησης οδηγού με κάμερα στραμμένη προς τα μπρος, η οποία παρέχει υποβοήθηση λωρίδας (προειδοποίηση όταν ο οδηγός πάει να βγει εκτός λωρίδας), προειδοποίηση για αποφυγή σύγκρουσης με το μπροστινό όχημα, ανίχνευση πεζού και φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης.

Η Samsung θα ξεκινήσει τις αποστολές της πλατφόρμας αργότερα μέσα στο έτος.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
αλεξανδρος κεντανιδης

Αυτο θα πει να σαι στο κοσμο σου. Περιμενω αναβαθμιση android στο s5 και ο κορεατης παει και φτιαχνει με τα λεφτα μας ΑΥΤΟ ! ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ !

aptaliko

Οι εταιρίες είναι υποχρεωμένες να δίνουν αναβαθμίσεις μέχρι 1.5-2 χρόνια. Το S5 έχει περάσει σε 5-ετία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.