Η Tesla δημιουργεί την δική της υπηρεσία streaming μουσικής

tesla streaming music service, Η Tesla δημιουργεί την δική της υπηρεσία streaming μουσικής

Η Tesla του Elon Musk ασχολείται με τα πάντα, από ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μέχρι ηλιακά πάνελ και οικιακές μπαταρίες. Όπως φαίνεται θέλει να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της, δημιουργώντας και την δική της υπηρεσία streaming μουσικής, αλλά το ερώτημα είναι γιατί να θέλει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Tesla βρίσκεται σε συζητήσεις με όλες τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, για να της εκχωρήσουν την άδεια πρόσβασης και χρήσης των καταλόγων μουσικής, για να τους χρησιμοποιήσει στην δική της υπηρεσία streaming.

Η υπηρεσία αυτή φημολογείται ότι θα έρχεται μαζί με τα αυτοκίνητα της εταιρείας. Άλλωστε τα αυτοκίνητα της Tesla έρχονται ήδη με έναν ενσωματωμένο υπολογιστή, ο οποίος είναι βασικά μια γιγαντιαία οθόνη αφής με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Οι πηγές δεν είναι απολύτως σαφείς σχετικά με την εμβέλεια της υπηρεσίας streaming μουσικής της Tesla, αλλά η εταιρεία πιστεύεται ότι εξετάζει διαφορετικές βαθμίδες υπηρεσιών, οι οποίες θα περιλαμβάνουν επίσης ραδιόφωνο, κάτι σαν το Pandora.

Βεβαίως αν η Tesla θέλει να ενσωματώσει τέτοιες υπηρεσίες στα αυτοκίνητά της θα μπορούσε να απευθυνθεί σε ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες όπως Spotify ή Apple Music. Εκτός των ΗΠΑ έχει ήδη μια ανάλογη συμφωνία με το Spotify. Προφανώς όμως θέλει τη δική της υπηρεσία.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk featured Tesla

Optimus: Ο Elon Musk ανέβασε νέο βίντεο με το ρομπότ της Tesla να περπατάει στο εργαστήριο

O Elon Musk μοιράστηκε ένα νέο βίντεο το Σάββατο με το Optimus, το ρομπότ πάνω στο οποίο εργάζεται η Tesla από το 2021.

Smartphones Elon Musk Tesla

Η Tesla κυκλοφόρησε βίντεο με το ρομπότ Optimus να κάνει γιόγκα

Η Tesla δημοσιοποίησε ένα update με την πρόοδο που έχει σημειωθεί στο ανθρωποειδές ρομπότ Optimus με ένα βίντεο που μοιάζει σχεδόν με CGI.

Internet Elon Musk Tesla Twitter

Elon Musk: Ακόμα δεν μπορεί να τουιτάρει ό,τι θέλει

Ο Elon Musk έχασε ακόμα μια φορά μια δικαστική διαμάχη για το δικαίωμά του να ποστάρει οτιδήποτε θέλει στο Twitter.

Cars Elon Musk Tesla

Tesla: Προβλήματα στο Model X – Ξεκινά έρευνα σε 50.000 οχήματα

Οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές για την ασφάλεια των αυτοκινήτων ξεκινούν έρευνα σε 50.000 οχήματα της Tesla Model X μετά τη λήψη δύο καταγγελιών που ανέφεραν βλάβες.