H Tesla αρνήθηκε συνεργασία με την Uber για αυτόνομα οχήματα

tesla uber, H Tesla αρνήθηκε συνεργασία με την Uber για αυτόνομα οχήματα

Όσον αφορά στην τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης η Uber είναι ένα από τα ονόματα που εργάζεται πάνω στο δικό της project. Tο ίδιο κάνει κι η Lyft, η οποία συνεργάζεται πλέον με την GM και την Waymo, προκειμένου να αναπτύξει την συγκεκριμένη τεχνολογία για το μέλλον.

Φαίνεται πως και η Uber επεδίωξε να κάνει παρόμοια συμφωνία με την Tesla, ωστόσο, η εταιρεία του Elon Musk δεν δέχτηκε την πρόταση συνεργασίας.

Οι πληροφορίες έρχονται από το βιβλίο του Adam Lashinsky, συγγραφέα και συντάκτη του περιοδικού Fortune, στο οποίο ο CEO της Uber, Travis Kalanick, αναφέρεται στην πρόταση που έκανε στον Musk, αλλά ο CEO της Tesla δεν ήταν καθόλου δεκτικός.

Ο Travis Kalanick αναφέρει: “I said, ‘Look man, we should partner.’ Elon spent the rest of the call convincing me that it’s too far out, and it’s not realistic, that I should just stick to what we do best and be focused, or I’m going to f— it all up. That’s when I knew Tesla was competing”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Techskepticon

ξύδι… ο iron man δε μασάει. Μαζί με το airbnb το uber είναι απλά ένα portal. Σαν τη Σούλα στο τηλεφωνικό κέντρο του ράδιο ταξί.

Απλά είναι πιο μοντέρνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Business Elon Musk featured Tesla

Optimus: Ο Elon Musk ανέβασε νέο βίντεο με το ρομπότ της Tesla να περπατάει στο εργαστήριο

O Elon Musk μοιράστηκε ένα νέο βίντεο το Σάββατο με το Optimus, το ρομπότ πάνω στο οποίο εργάζεται η Tesla από το 2021.