UBER και NASA φέρνουν ιπτάμενα οχήματα το 2020 στο L.A.

Η Uber συμφώνησε με τη NASA για την ανάπτυξη νέων concepts μη επανδρωμένης διαχείρισης κυκλοφορίας και μη επανδρωμένων συστημάτων αεροσκαφών τα οποία αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο άνοιγμα μιας νέας αγοράς αστικής μετακίνησης από αέρος.

Η συμμετοχή της Uber στο έργο UTM της NASA θα βοηθήσει στον στόχο της εταιρείας να ξεκινήσει επίδειξη πτήσεων της uberAIR σε επιλεγμένες πόλεις των ΗΠΑ μέχρι το 2020.

, UBER και NASA φέρνουν ιπτάμενα οχήματα το 2020 στο L.A.

Βάσει της συμφωνίας, η Uber θα συμμετάσχει σε μια ομάδα συνεργατών από τη βιομηχανία που συνεργάζονται με τη NASA για την ανάπτυξη νέων ιδεών και τεχνολογιών UTM που θα επιτρέψουν την ασφαλή και αποδοτική λειτουργία μικρών UAS σε χαμηλά ύψη από το έδαφος.

Οι δραστηριότητες πτήσης του UTM, η ανάπτυξη λογισμικού και οι συναφείς επιθεωρήσεις αερομεταφορών και τεχνολογίας λαμβάνουν χώρα στα σημαντικά επίπεδα “τεχνολογικής ικανότητας” (TCL). Η Uber θα επικεντρώσει τις προσπάθειες συνεργασίας της ειδικά στο TCL-4, το οποίο αναπτύσσει απαιτήσεις και τεχνολογικές επιδείξεις για τις αστικές αεροπορικές πτήσεις/λειτουργίας.

, UBER και NASA φέρνουν ιπτάμενα οχήματα το 2020 στο L.A.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Ναι και το 2017 υποτίθεται θα είχαμε επταμενα αυτοκίνητα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.

Cars GIMS Qatar 2023

Geneva International Motor Show Qatar 2023: Απολογισμός

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στο Κατάρ κλείνει με εντυπωσιακή επισκεψιμότητα 180.000 επισκεπτών σε διάστημα 10 ημερών.

Cars GIMS Qatar 2023

GIMS Qatar 2023: Όλες οι ανακοινώσεις

Οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης συνεργάζονται με το Κατάρ και πραγματοποιούν την έκθεση GIMS Qatar 2023.

Cars featured GIMS Qatar 2023

8.000 χλμ. με δυο ηλεκτρικά van Volkswagen ID Buzz [GIMS Tour d’Excellence]

Αυτή η διαφορετική αποστολή στο τιμόνι δύο 100% ηλεκτρικών Volkswagen ID Buzz πέρασε από Ευρώπη, Βαλκάνια, την Ελλάδα(!) και άλλες χώρες, χωρίς βοήθεια.