Τι θέματα θα θέλατε να βλέπετε συχνότερα στο Techblog;

Στο Techblog έχουμε μάθει να ακούμε. Ακούμε τη γνώμη σας στο δρόμο, στις εκθέσεις που συμμετάσχουμε και στα email που δεχόμαστε καθημερινά. Ακούμε τη γνώμη σας μέσα από τα σχόλιά σας, θετικά και αρνητικά. Μας αρέσει να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε μπροστά παρέχοντας την καλύτερη και πιο ενήμερη πληροφόρηση για θέματα τεχνολογίας. Λάβετε μέρος στις δημοσκοπήσεις του Techblog και κάντε το αγαπημένο σας ηλεκτρονικό μέσο ακόμα καλύτερο.

Αποτελέσματα

, Τι θέματα θα θέλατε να βλέπετε συχνότερα στο Techblog;

, Τι θέματα θα θέλατε να βλέπετε συχνότερα στο Techblog;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
unknown

εμένα μου έχει λείψει το παλιό θέμα του techblog. Θυμάμαι που κάνατε και μερικές λέξεις πιο έντονες. Μπορεί να μην ήταν τόσο designάτο αλλά ήταν πάρα πολύ καλό

John Karakatsanis - xblog.gr

Εγώ θα ήθελα να βλέπω λιγότερα δελτία τύπου και πιο πλήρη και εκτενή posts για θέματα με τα οποία ασχολείσαι. Ενδιαφέρον επίσης θα είχαν posts με σύγκριση ανάμεσα σε προϊόντα, προτάσεις, επιλογές σου κλπ.

Τάσος Βελιάδης

Εμένα μου αρέσει πολύ το νέο template:) To techblog είναι από τα αγαπημένα μου blog:) Θα ήθελα να βλέπω μεγαλύτερη ανάλυση στα Post τουλάχιστον για κινητά ή netbook που ενδιαφέρουν πιο πολύ τον κόσμο. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείς να τα δείς σε πολλά site, αυτό που κάνει ένα blog να ξεχωρίζει πιστεύω πως είναι και η γνώμη του συντάκτη για κάθε προιόν, αν όχι για κάθε προιόν για όσα μπορεί να αξιολογήσει τουλάχιστον.

thanos11880

emena mou elipsan ta netbook kai ta home cinema

azaas

everything is fine i guess but a little more software suggestions and/or reviews would be highly appreciated 😀

George Skibas

Emena tha m arese na eixe perissotero yliko gia kalwdia..Einai to mono p me endiaferei k elpizw na exei asxolithei estw k ligo o Vlaxakis, den me endiaferei tpt allo apo ayta p grafei o vlaxakis…Vlaxaki brosta k dynata gia ta kalwdia!

George Skibas

Eyxaristw cVlahakis eisai k o 1os…!! Telika ksereis k kalwdia…Thanx p me voithises gt eixa pnigei sto site tou plaisiou k mono sto techblog mporw na vrw oti thelw ti stigmi p to thelw k opws to thelw….

giorgos

siga re Skiba me ta kalodia sou…tipota den lei edo gia kaladia.pio pola exi sto wikipedia.an psaxnis kati sxetiko me kalodia ise se lathos site.tora anevazo kai ego to dikou site http://www.kalodio.gr se perimeno.

cVlahakis eisai k o 1os…!! sinexise dinata

George Skibas

thanx giorgo tha to exw ypopsi m to site…poly kalo me poly yliko…! se syndyasmo me o techblog nomizw einai koryfi sta kalwdia pantos typou…

P.S, A min ksexasw psifise sti dimoskopisi gia na ginei to agapimeno mas blog pio kalytero k apo kalytero..

ΑΚΗΣ ΖΛΑΤΚΟΣ

ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΒΕΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ;ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured poll

Ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones.

Smartphones poll

Το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα smartphone [Αποτελέσματα Poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone και σας έχουμε τα αποτελέσματα.

Smartphones poll

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone για εσάς.

Smartphones poll Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21 Plus

Λέτε “όχι” στα Galaxy S21 λόγω έλλειψης φορτιστή στο πακέτο αγοράς [Αποτελέσματα poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog κάποιο εκ των νέων smartphone της σειράς Galaxy S21 και αυτά είναι τα αποτελέσματα.