Αναδιπλούμενο laptop με εύκαμπτη οθόνη ετοιμάζει η Samsung;

αναδιπλούμενο laptop εύκαμπτη οθόνη samsung, Αναδιπλούμενο laptop με εύκαμπτη οθόνη ετοιμάζει η Samsung;

Δεν είναι μόνο τα smartphone τα οποία θα είναι αναδιπλούμενα αλλά και τα laptop, τα οποία αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους μελλονικά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η Samsung θα κατασκευάσει αυτού του είδους τα laptop με εύκαμπτη οθόνη.

Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές smartphone ετοιμάζουν τις αναδιπλούμενες συσκευές που θα αρχίσουν να εμφανίζονται σταδιακά μέσα στο 2019 και μένει να δούμε τη χρηστικότητά τους καθώς και τι νέο θα φέρουν έτσι ώστε να είναι η αγορά τους δικαιολογημένη. Ένας από τους κατασκευαστές είναι και η Samsung που φαίνεται να ασχολείται όχι μόνο με τα αναδιπλούμενα smartphone αλλά και με αναδιπλούμενο laptop με εύκαμπτη οθόνη.

Σύμφωνα με αναφορές από τη Νότιο Κορέα, η Samsung βρίσκεται σε συζητήσεις με κατασκευαστές οθονών για την ανάπτυξη φορητών υπολογιστών με αναδιπλούμενες οθόνες οι οποίες δε θα είναι μόνο εύκαμπτες αλλά θα δίνουν νόημα στο να έχει κάποιος μια αναδιπλούμενη. Σε περίπτωση που μια συσκευή διαθέτει μια οθόνη η οποία διπλώνει έτσι ώστε να μικρύνει ο όγκος της, τότε μπορεί να μην είναι αρκετό για να προσελκύσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, οι οποίοι θα θέλουν να δουν κάποια επιπλέον ανάγκη πέραν του να έχουν μια συσκευή που είναι απλά μικρή σε μέγεθος.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Όλο ετοιμάζουν…. αε βγει και κάτι να το δούμε

Nicko_TTRS

@Flagship killer Σωστός.. Άντε να δούμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.