Apple: Αντικαθιστά καλώδια USB-C για το MacBook

Όσοι είναι early adopters του πιο λεπτού MacBook της σειράς της Apple, ίσως αυτή η είδηση που τους αφορά. Σύμφωνα με την εταιρεία, ένας περιορισμένος αριθμός MacBook που πουλήθηκαν μεταξύ Απριλίου-Ιουνίου του 2015, φέρουν για κάποιο απροσδιόριστο λόγο προβληματικά καλώδια USB-C.

Τα συγκεκριμένα καλώδια μπορείς να τα αναγνωρίσεις διαβάζοντας την ετικέτα τους, η οποία λέει “Designed by Apple in California. Assembled in China” και ύστερα δεν ακολουθεί κανένα Serial Number. Το MacBook ήταν μία από τις πρώτες συσκευές που υποστήριξαν το νέο standard την περασμένη χρονιά, και από τότε όλοι είδαμε πόσο σημαντικό είναι να έχεις καλά και ποιοτικά καλώδια.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες και αυτοί που έδωσαν διεύθυνση κατά την διάρκεια της αγοράς θα λάβουν αυτόματα ένα νέο καλώδιο μέχρι το τέλος του μήνα. Οι υπόλοιποι, θα πρέπει οι ίδιοι να ξεκινήσουν την διαδικασία για την αλλαγή, επικοινωνώντας με εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευών ή με την Apple. Τέλος, αν κάποιος νομίζει ότι εξαιτίας αυτού του προβλήματος αναγκάστηκε να αγοράσει ένα νέο καλώδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με την Apple και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων.

apple usb-c, Apple: Αντικαθιστά καλώδια USB-C για το MacBook

apple usb-c, Apple: Αντικαθιστά καλώδια USB-C για το MacBook

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.