Apple: Αντικαθιστά καλώδια USB-C για το MacBook

Όσοι είναι early adopters του πιο λεπτού MacBook της σειράς της Apple, ίσως αυτή η είδηση που τους αφορά. Σύμφωνα με την εταιρεία, ένας περιορισμένος αριθμός MacBook που πουλήθηκαν μεταξύ Απριλίου-Ιουνίου του 2015, φέρουν για κάποιο απροσδιόριστο λόγο προβληματικά καλώδια USB-C.

Τα συγκεκριμένα καλώδια μπορείς να τα αναγνωρίσεις διαβάζοντας την ετικέτα τους, η οποία λέει “Designed by Apple in California. Assembled in China” και ύστερα δεν ακολουθεί κανένα Serial Number. Το MacBook ήταν μία από τις πρώτες συσκευές που υποστήριξαν το νέο standard την περασμένη χρονιά, και από τότε όλοι είδαμε πόσο σημαντικό είναι να έχεις καλά και ποιοτικά καλώδια.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες και αυτοί που έδωσαν διεύθυνση κατά την διάρκεια της αγοράς θα λάβουν αυτόματα ένα νέο καλώδιο μέχρι το τέλος του μήνα. Οι υπόλοιποι, θα πρέπει οι ίδιοι να ξεκινήσουν την διαδικασία για την αλλαγή, επικοινωνώντας με εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευών ή με την Apple. Τέλος, αν κάποιος νομίζει ότι εξαιτίας αυτού του προβλήματος αναγκάστηκε να αγοράσει ένα νέο καλώδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με την Apple και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων.

apple usb-c, Apple: Αντικαθιστά καλώδια USB-C για το MacBook

apple usb-c, Apple: Αντικαθιστά καλώδια USB-C για το MacBook

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i