ASUS ROG Rampage II GENE

H ASUS παρουσίασε τη νέα ROG (Republic of Gamers) Rampage II GENE, μια μητρική που βασίζεται στην πλατφόρμα X58 σε form factor mATX. Με γονίδια από τη Rampage II, τη σειρά μητρικών της ASUS που έσπασε παγκόσμια ρεκόρ επιδόσεων, η Rampage II GENE υπερηφανεύεται για τα χαρακτηριστικά της όπως το MemOK! που διευκολύνει αναβαθμίσεις της μνήμης, το CPU Level Up για εύκολο boosting στις επιδόσεις, ή την onboard κάρτα ήχου SupremeFX X-Fi για ρεαλιστικό ήχο surround.

, ASUS ROG Rampage II GENE

Για πρώτη φορά, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δαμάσουν πλήρως την ισχύ του επεξεργαστή Intel Core i7, μέσα από ένα σασί με διαστάσεις και βάρος κατά πολύ μικρότερα από αυτά ενός τυπικού ΑΤΧ για desktop PC. Η Rampage II GENE αποτελεί έναν εκπληκτικό συνδυασμό overclockability, tweakability και stability, ο οποίος μπορεί να εξολοθρεύσει χωρίς δυσκολία άλλες full-sized ATX μητρικές.

Η λειτουργία MemOK! σχεδιάστηκε με σκοπό να απαλλάξει από τις ανησυχίες τους χρήστες που προχωρούν σε αναβάθμιση της μνήμης του υπολογιστή τους. Σε περίπτωση που ο υπολογιστής αποτύχει να εκκινήσει μετά την εγκατάσταση νέας RAM, το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να πιέσει ένα κουμπί πάνω στη μητρική, σε θέση με εύκολη πρόσβαση, κι από εκεί και πέρα το MemOK! θα αναλάβει να φορτώσει αυτόματα τις ρυθμίσεις ασφαλείας που επιτρέπουν την εκκίνηση του συστήματος. To MemOK! μπορεί να ανιχνεύει γρήγορα και να επιλύει προβλήματα μνήμης, ακόμη και στην περίπτωση που χρησιμοποιείται κάποια ασταθής ή προβληματική μνήμη.

Η onboard κάρτα ήχου SupremeFX της X-Fi εξασφαλίζει πεντακάθαρο ήχο και απίστευτα ρεαλιστικά ηχητικά εφέ για τα παιχνίδια. Τα αυθεντικά EAX ηχητικά εφέ, από την έκδοση EAX 1.0 έως και τα EAX HD4.0, επιτρέπουν στους gamers να απολαύσουν το παιχνίδι τους και να βυθιστούν στη μαγεία του. Το πρωτοποριακό CMSS-3D positional audio της X-Fi δίνει στους gamers ένα διακριτό πλεονέκτημα κατά την ώρα του παιχνιδιού, ενώ το Crystalizer βελτιώνει δραματικά τη συνολική ποιότητα του ήχου.

ASUS Rampage II GENE
CPU: LGA1366 socket for Intel Core i7
Chipset: Intel X58/ICH10R
System Bus: Up to 6.4 GT/s with QuickPath Interconnection
Memory: 6xDIMM, Triple Channel, up to 24GB, DDR3 2000(O.C.)/1800(O.C.)/1600(O.C)/1333/1066 MHz
Expansion slot: 2 x PCIe2.0 x16 slot, supports dual x16, 1 x PCIe2.0 x4, 1 x PCI 2.2
Multi-GPU: Support NVIDIA SLI / ATI CrossFireX
Storage: 7xSATA 3.0 Gb/s, 1 x eSATA 3.0 Gb/s, 1 x UltraDMA 133, support RAID 0, 1, 0+1, 5, and JBOD
LAN: Gigabit LAN
Audio: Onboard SupremeFX X-Fi 8-Ch. Audio with EAX4.0 support
Other I/O ports: 1xPS/2, 1xeSATA, 1xIEEE 1394a, 1xClr CMOS, 1xOptical S/PDIF, USB / IEEE1394a
12 x USB2.0 (6+6)  / 2 x 1394a ports (1 at back I/O, 1 onboard)
Fan connector: 5 (1xCPU, 2xChassis, 2xOptional)
Software (Full version): Kaspersky anti-virus, Futuremark 3DMark 06 Advanced Edition
Features: MemOK!, CPU Level Up, Keyboard-TweakIt, Extreme Tweaker, iROG, Loadline Calibration, LCD Poster, EPU-6 Engine, Q-Fan plus, Voltiminder LED
Form Factor: mATX Form Factor, 24,4×24,4 cm

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.