Asus ZenBook Flip S: Το λεπτότερο High-End Convertible

Asus ZenBook Flip S λεπτότερο, Asus ZenBook Flip S: Το λεπτότερο High-End Convertible
Το ZenBook Flip S (UX370UA), παρουσίασε η Asus στην Computex, το οποίο προωθεί σαν τον λεπτότερο 2 σε 1 convertible φορητό.

Το ZenBook Flip S έρχεται σε διάφορες εκδοχές με επεξεργαστή Kaby Lake της Intel. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Core i7-7500U ή i5-7200U , RAM 8GB ή 16GB στα 2133MHz και χωρητικότητα μεταξύ 256GB, 512GB, ή 1TB.

Η οθόνη έχει μέγεθος 13,3 ίντσες και έρχεται σε επιλογές μεταξύ 1080P ή 4K UHD. Προστατεύεται από Corning Gorilla Glass και τα bezels είναι αρκετά λεπτά στα 6,11mm. Χάρη στο ErgoLift, η οθόνη μπορεί να περιστραφεί τόσο ώστε να “μετατραπεί” σε τάμπλετ, χωρίς να χρειαστεί η αφαίρεση του πληκτρολογίου.

Επιπλέον, διαθέτει δύο θύρες USB 3.1, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος, webcam, μικρόφωνο συμβατό με το Cortana, Wi-Fi και Bluetooth 4.1.

Η Asus υποστηρίζει ότι η μπαταρία του ZenBook Flip S μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 11,5 ώρες και χάρη στη γρήγορη φόρτιση σε 49 λεπτά έχει πραγματοποιηθεί το 60% της φόρτισης.

Το πάχος του ZenBook Flip S είναι 10,9mm και ζυγίζει 1,13 κιλά. Η τιμή του θα ξεκινά από 1.099 δολάρια κι αναμένεται να διατεθεί προς πώληση τον Σεπτέμβριο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.