Αυτό το smart desk έχει τρεις οθόνες, κοστίζει $3.999 και υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου γραφείου

smart desk, Αυτό το smart desk έχει τρεις οθόνες, κοστίζει $3.999 και υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου γραφείου

Η Cemtrex, μια εταιρεία κατασκευής βιομηχανικού εξοπλισμού, συνέλαβε την ιδέα δημιουργίας ενός  all-in-one workstation το οποίο συνδυάζει τα πάντα, από τις τρεις οθόνες ως έναν ενσωματωμένο scanner και όλα αυτά σε ένα μινιμαλιστικό setup το οποίο υπόσχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου γραφείου.

Συγκεκριμένα, εξοπλίζεται με τρεις οθόνες αφής των 24 ιντσών που, όλες μαζί ανεβάζουν τις συνολικές ίντσες στις 72. Η εταιρεία αναφέρει ότι χρησιμοποιεί ένα proprietary σύστημα gestures, όπου με μια απλή κίνηση του χεριού, είσαι σε θέση να πραγματοποιείς εναλλαγή μεταξύ εικόνων και εγγράφων. Συνδέεται σε ένα Windows PC που αποτελείται από έναν όγδοης γενιάς Intel Core i7, φέρει θύρες USB 3.1 Type-C, δυο USB 3.1 Type-A, δυο USB 2, ένα audio jack και φυσικά Ethernet interface.

Το πληκτρολόγιο, είναι ενσωματωμένο στο τραπέζι, ενώ περιλαμβάνεται και ένα trackpad. Η επιφάνεια του τραπεζιού λειτουργεί και ως σαρωτής, για την γρήγορη σάρωση εγγράφων, ενώ διαθέτει και ασύρματο φορτιστή για το smartphone σου. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον setup, ωστόσο όπως επισημαίνει το theverge, ερωτήματα προκαλεί πόσο δύσκολη θα είναι είναι η επισκευή κάποιου εξαρτήματος αν χαλάσει.

Βέβαια, κάποιος θα μπορούσε να δημιουργήσει τη δική του αντίστοιχη custom λύση για λιγότερα χρήματα, αλλά θα υπάρχει μάλλον η αγορά για εκείνους οι οποίοι θέλουν ένα έτοιμο ολοκληρωμένο workstation.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.