Η Cisco διαμορφώνει το μέλλον με το πρότυπο 802.11n

, Η Cisco διαμορφώνει το μέλλον με το πρότυπο 802.11nΗ Cisco, η εταιρεία με τον ηγετικό ρόλο στην αγορά, καινοτομεί στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εφαρμογές φορητότητας, παρουσιάζοντας τη μόνη ολοκληρωμένη 802.11n λύση για επιχειρήσεις – μία λύση που σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να συνδυάζει τη μέγιστη ασύρματη απόδοση και αξιοπιστία με την απλοποιημένη ανάπτυξη.

Το επόμενης γενιάς Unified Wireless Network της Cisco περιλαμβάνει ένα πρότυπο Access Ponit Cisco Aironet 1250 Series (το πρώτο Access Point 11n που διατίθεται στην αγορά αποκλειστικά για επιχειρήσεις), το αναβαθμίσιμο στα 48 Gbps σύστημα ελέγχου ασύρματου τοπικού δικτύου που βασίζεται στο Cisco Catalyst 6500, καθώς και ενσύρματες και ασύρματες υπηρεσίες που παρέχει το Unified Wireless Network Release 4.2. Η Cisco προσφέρει επίσης, μέσω των Catalyst switches, τη δυνατότητα να τροφοδοτεί με ισχύ το dual-radio Aironet 1250 Series από μία και μοναδική θύρα Ethernet.

Το νέο Access Point Aironet 1250 Series της Cisco είναι το πρώτο Wi-Fi 802.11n draft 2.0 Access Point και το μόνο εμπορικά διαθέσιμο προϊόν που έχει συμμετάσχει στις δοκιμές για το Wi-Fi Alliance 802.11n draft 2.0 – γεγονός που το καθιερώνει ως σημείο αναφοράς του κλάδου με βάση το οποίο όλα τα προϊόντα θα πρέπει να πιστοποιούνται για διαλειτουργικότητα Wi-Fi. H Cisco έχει χρησιμοποιήσει όλη την εμπειρία της στις ραδιοσυχνότητες για να πενταπλασιάσει την ταχύτητα διακίνησης δεδομένων αλλά και να ενσωματώσει την τεχνολογία multiple-in, multiple-out (MIMO), έτσι ώστε να διασφαλίσει υψηλής αξιοπιστίας ασύρματη κάλυψη, ιδιαίτερα για περιβάλλοντα RF, στα οποία περιλαμβάνονται ο χώρος της υγείας, της εκπαίδευσης, της αποθήκευσης δεδομένων, των logistics και της βιομηχανίας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Internet Cisco featured Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

Εκπαίδευση από απόσταση: Πάνω από 1.000.000 Έλληνες μαθητές έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα

Έως την Παρασκευή 3 Απριλίου έχουν διεξαχθεί συνολικά 72.102 μαθήματα με πάνω από 1.000.000 συμμετοχές μαθητών.

Internet Cisco

Κατακόρυφη αύξηση στις τηλεδιάσκεψεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Οι εταιρείες διεθνώς αποφασίζουν το προσωπικό τους να παραμένει στο σπίτι και να εργάζεται από εκεί σε μια προσπάθεια να επιβραδύνουν την πανδημία του κορονοϊού.

Internet Cisco

Η κίνηση στο ίντερνετ αναμενεται να αυξηθεί πολύ περισσότερο από ότι περιμέναμε

Το διαδίκτυο αποτελείται από χιλιάδες δημόσια και ιδιωτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Και από τότε που γεννήθηκε το 1984, έχουν διακινηθεί από αυτό πάνω από 4,7 zettabyte κίνησης IP. Αυτό ισοδυναμεί με το πέρασμα από τα παγκόσμια δίκτυα IP όλων των ταινιών που έγιναν ποτέ σε λιγότερο από ένα λεπτό.