Dell OptiPlex, Ευκολία διαχείρισης και εξοικονόμιση ενέργειας

Η Dell ανακοίνωσε τη νέα σειρά των εμπορικών επιτραπέζιων υπολογιστών της OptiPlex, Ευέλικτες Υπολογιστικές Λύσεις (Flexible Computing Solutions) και υπηρεσίες σχεδιασμένες να μειώσουν το κόστος σε κάθε βήμα κατά τη διάρκεια ζωής του επιτραπέζιου υπολογιστή. Tα νέα συστήματα OptiPlex παρέχουν καινοτομίες στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης, στην ευκολία διαχείρισης, στην ασφάλεια και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

, Dell OptiPlex, Ευκολία διαχείρισης και εξοικονόμιση ενέργειαςΣτο σύνολο, η Dell ανακοινώνει τέσσερις καινούργιες πλατφόρμες- συμπεριλαμβανομένου και του κορυφαίου συστήματος OptiPlex 960, το πλέον τεχνολογικά εξελιγμένο, ασφαλές και ανθεκτικό OptiPlex από την Dell. Η Dell επίσης ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα του κομψού και ελαφριού OptiPlex FX160 – την πρώτη Ευέλικτη Υπολογιστική Λύση (Flexible Computing Solution) – όπως και το OptiPlex 760 για την κάλυψη τυπικών αναγκών και το μοντέλο 360 βασικού επιτραπέζιου υπολογιστή.

OptiPlex 960
Επιτρέπει λιγότερη κατανάλωση ενέργειας μέχρι 43% για να εξοικονομήσει ενέργεια σε σχέση με τους επιτραπέζιους Optiplex προηγούμενης γενιάς; Κατά μέσο όρο 28% μεγαλύτερη ταχύτητα σε διαδικασίες τεχνικής υποστήριξης σε σχέση με συγκρίσιμα συστήματα από την HP και 43% από τα Lenovo5; Δυνατότητα επιλογής τεχνολογίας QuietKit που μειώνει τον θόρυβο μέχρι 60%6. Διαθέσιμο σε τρία στυλ chassis (mini-tower, desktop και small form factor).

OptiPlex 760
Προσφέρει ευρύτατη ασφάλεια, παραγωγικότητα και χαρακτηριστικά ενεργειακής αποδοτικότητας με βελτιωμένες διαχειριστικές δυνατότητες; Απαιτεί κατά μέσο όρο 22% λιγότερο χρόνο για διαδικασίες τεχνικής υποστήριξης σε σχέση με συγκρίσιμα συστήματα από την HP και 38% λιγότερο σε σχέση με τα Lenovo.

OptiPlex 360
Επιτρέπει την αναγκαία επίδοση για να βοηθήσει τους πελάτες να οικοδομήσουν την επιχείρησή τους και να οδηγήσει την απαραίτητη παραγωγικότητα στο γραφείο.

OptiPlex FX160
Υποστηρίζει ενσωματωμένα και streaming λειτουργικά συστήματα για εικονικοποιημένες λύσεις επιτραπέζιων εφαρμογών.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παύλος

Κωστα τι τροφοδοτικο εχει το 960 ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.