D-Link DNS-323 | Αναβάθμιση για διαχείριση αρχείων χωρίς PC

, D-Link DNS-323 | Αναβάθμιση για διαχείριση αρχείων χωρίς PCΗ D-Link, ο προμηθευτής end-to-end λύσεων δικτύωσης για καταναλωτές και επιχειρήσεις, ανακοίνωσε τη διάθεση δωρεάν αναβάθμισης στη Νούμερο 1 σε πωλήσεις συσκευή NAS (Network Attached Storage), προκειμένου οι χρήστες να «κατεβάζουν», αλλά και να ανεβάζουν BitTorrent αρχεία δίχως τη χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.

Αναγνωρισμένο από την BitTorrent, Inc. – την εταιρία παροχής τεχνολογίας παγκόσμιων στάνταρ για υψηλής ποιότητας μεταφορά περιεχομένου στο Internet – η συσκευή 2-Bay Network Storage Enclosure DNS-323 της D-Link τώρα πλέον περιλαμβάνει την τελευταία έκδοση του λογισμικού SDK (Software Development Kit). Έτσι, η συσκευή 2-Bay Network Storage Enclosure DNS-323 καθιστά πλέον δυνατή την αποθήκευση και διαμοιρασμό μεγάλου όγκου περιεχομένου media μέσω του Internet, χωρίς να είναι απαραίτητη η εκκίνηση ή η σύνδεση με υπολογιστή. Η συσκευή αποθήκευσης της D-Link συνδέεται απευθείας με ένα οικιακό δίκτυο και λειτουργεί ως κόμβος media για το περιεχόμενο του BitTorrent.

Μέσω του προγράμματος αδειοδότησης και πιστοποίησης τεχνολογιών της BitTorrent Device Partners, η BitTorrent έχει αδειοδοτήσει το «DNS-323» της D-Link, αλλά και πιστοποιήσει το βραβευμένο προϊόν της «Xtreme N™802.11n Wi-Fi router (DIR-655)». Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα με ευκολία, ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται περιεχόμενο BitTorrent multimedia σε υψηλές ταχύτητες σύνδεσης Internet.

Ο στόχος του προγράμματος BitTorrent Divice Partners, το οποίο ιδρύθηκε το 2007, είναι η συνεργασία μεταξύ ενός μεγάλου αριθμού παροχέων (providers) hardware, middleware και εφαρμογών, σε όλη τη γκάμα καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων, ώστε να επιτύχουμε εμπειρίες νέας γενιάς βασισμένες στην εξελιγμένη τεχνολογία peer παράδοσης του BitTorrent.

Το BitTorrent SDK για Συσκευές είναι η επίσημη BitTorrent έκδοση για πρόσθετες συσκευές. Το BitTorrent SDK υποστηρίζει τις τελευταίες βελτιώσεις πρωτοκόλλου και είναι συμβατό με το πρότυπο όλων των πελατών PC. Η πιστοποίηση BitTorrent για router επιδιώκει να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τον καταναλωτή ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για τους χρήστες να διαχειρίζονται τις ρυθμίσεις του router.

Η δωρεάν αναβάθμιση του DNS-323, αλλά και του DIR-655 είναι διαθέσιμη μέσω του firmware download από το D-Link Support Site στη διεύθυνση www.dlink.co.uk/support.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear D-Link

D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζοντας ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi.

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.

Gear D-Link Black Friday 2021

Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday του 2021 είναι πιο κοντά από ποτέ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021.