EA Games: Συνδρομητική πρόσβαση στο Origin

Καλά νέα για τους φίλους gamers. Όχι, λάθος. Καταπληκτικά νέα για τους φίλους gamers. Μετά το Xbox One, τώρα και η πλατφόρμα των PC θα έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στα παιχνίδια της Electronic Arts με μηνιαία συνδρομή στην υπηρεσία Origin Access αποκλειστικά στο Origin.

EA Games: Συνδρομητική πρόσβαση στο Origin, EA Games: Συνδρομητική πρόσβαση στο Origin

Για όσους δεν έχουν στην κατοχή τους Xbox One και δε γνωρίζουν πως λειτουργεί η υπηρεσία, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Πληρώνοντας ένα μηνιαίο αντίτιμο μέσω πιστωτικής κάρτας (για να υφίσταται άμεση ανανέωση), έχετε κάθε μέρα και κάθε μήνα πρόσβαση στους τίτλους που αναγράφονται παρακάτω.

Οι τίτλοι που θα επιλέξετε για να παίξετε, θα ληφθούν κανονικά, με όλα τα διαθέσιμα GB όπως αν θα τα αγοράζατε. Θα πραγματοποιήσουν εγκατάσταση και θα είναι διαθέσιμα για αναπαραγωγή και αχαλίνωτο gaming. Κάθε παιχνίδι μπορείτε να το σβήσετε και να το ξαναπεράσετε όσες φορές θέλετε, μιας και η υπηρεσία διακόπτεται όταν διακόψετε και την πληρωμή της. Eπίσης θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα δοκιμαστικά που θα είναι διαθέσιμα στο origin, πρώτοι πριν από τους απλούς χρήστες.

Τα διαθέσιμα παιχνίδια, αν και τα περισσότερα είναι περσινά και χρονικά παρελθοντικά, για τα 4,99 δολάρια Η.Π.Α. το μήνα (ίσως και 4,99 ευρώ στη χώρα μας) είναι αρκετά καλά. Η διαθεσιμότητα αυτή τη στιγμή είναι σε Καναδά, Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία, υπολογίζοντας πως μέχρι το καλοκαίρι αν όχι λίγο αργότερα θα είναι διαθέσιμη και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα υπάρξει ετήσιο πακέτο συνδρομής ή απλά θα είναι με το μήνα. Όλοι οι συνδρομητές, χωρίς εξαιρέσεις θα έχουν 10% έκπτωση σε όλο το Origin Market, ακόμα και σε μελλοντικούς τίτλους.

EA Games: Συνδρομητική πρόσβαση στο Origin, EA Games: Συνδρομητική πρόσβαση στο Origin

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νNZ

Ποτέ ξανά ΕΑ!
Δεν είναι τυχαίο που βγαίνει σχεδόν κάθε χρόνο η πιο μισητή εταιρία παιχνιδιών στις ΗΠΑ.
Μετά τη φόλα που λέγεται Mass Effect 3, Dragon Age 2 κλπ μαζί με τις αδικαιολόγητες χρεώσεις DLC, που ΕΠΡΕΠΕ να ήταν μέσα στο main game, όχι ευχαριστώ.
Για το μοναδικό που λυπάμαι είναι ο ξεπεσμός της Bioware όταν λανθασμένα έγινε κομμάτι της ΕΑ, όταν το SWTOR είχε όλες τις προθέσεις να γίνει σούπερ ΜΜΟ, κατακερματίστηκε μετά από 1 χρόνο και έγινε f2p, όταν ξαφνικά ελαττώθηκε το χρήμα για να γίνει ένα καλύτερο development κλπ
Λυπάμαι που παιχνιδάρες βρίσκονται κάτω από το όνομα της ΕΑ. Ζω για τη στιγμή της διάλυσης της!

peristeri

dead space απλα απ’τα αγαπημενα μου παιχνιδια, οσοι δεν εχετε παιξει καντε το!!!

kostas

απο σημερα τελος η EA για μενα, γιατι παιζουν με τους πελατες τους. στο xbox οταν πας να κανεις συνδρομη σου λεει διπλα να βαλεις την gift cart για να κανεις συνδρομη και μολις την βαζεις βγαζει error και σου λεει να βαλεις πιστωτικη καρτα, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ , τσαμπα τα 25 ευρω που εβαλα στον λογαριασμο μου.ΠΡΟΣΕΧΗ μην την πατησετε και εσεις με αυτο

Jason Matsoukas

Δημήτρης Μηλόπουλος…

Είσαι αρθρογράφος στο techblog, ή θα το άρθρο θα είναι σχόλιο εδώ;

Jason Matsoukas

@Δημήτρης Μηλόπουλος, αυτό ήταν το άρθρο που θα μας καλόπιανες; Που απλά μας θύμισες ότι η Super High End gpu που πήραμε πριν 4 μήνες, έχει ήδη παλιώσει;;; 😀

Αλεξ

Υπαρχει κανενα παιχνιδι που να παιζει offline? Γιατι θα πρεπει να εχω ιντερνετ για να παιξω ενα παιχνιδι? Κ να πρεπει να πληρωσω κ απο πανω? Απο ΕΑ μου αρεσε μονο το Formula 1 αλλα το χουν κανει κ αυτο… αστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games EA EA Games Android

To Apex Legends Mobile έρχεται την άνοιξη στο Android

H Electronic Arts ανακοίνωσε ότι ήρθε η στιγμή της εμφάνισης του Apex Legends Mobile, το οποίο αρχικά θα έρθει στο Android.

Games EA EA Games PlayStation 4

Το Star Wars Squadrons δε θα είναι blockbuster, το μαρτυράει και η τιμή του

Το Star Wars Squadrons είναι μία πλήρης single-player και multi-player εμπειρία, όμως η EA ξέρει πως δεν πρόκειται για blockbuster.

Games EA EA Games PlayStation

Mass Effect Trilogy: Έρχεται το Μάρτιο του 2021;

Τις φωτιές άναψε το ανέβασμα του art book της τριλογίας Mass Effect στο Amazon, το οποίο αναμένεται στις 23 Μαρτίου 2021.

Games EA Games Xbox One

Crysis Trilogy: Διαθέσιμη στο Xbox One μέσω EA Access

Οι τίτλοι δεν είναι επανεκδόσεις, αλλά οι αρχικές εκδόσεις του Xbox 360, διαθέσιμες στο νεότερο σύστημα μέσω backwards compatibility.