Everex MyMiniPC | Με λειτουργικό σύστημα gOS

, Everex MyMiniPC | Με λειτουργικό σύστημα gOSΤο Everex MyMiniPC είναι ένας νέος μικρός και βολικός από άποψη μεγέθους υπολογιστής. Οπτικά μοιάζει με το Mac Mini της Apple και υποστηρίζεται από το λειτουργικό σύστημα gOS (Linux Distro). Έρχεται με προεγκατεστημένα τα προγράμματα Skype, Pidgin, Thunderbird, Firefox, GnomeBaker, Xine και Rhythmbox. Σίγουρα δεν απευθύνεται για κάποιον που θέλει να παίξει το Call of Duty καθώς προορίζεται κυρίως για δουλειές γραφείου όπως φανερώνουν και τα ακόλουθα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Intel Pentium Dual-Core T2130 1.86GHz
512MB RAM DDR2
120GB HDD
Intel Graphics Media Accelerator GMA950
DVD±RW drive
DVI-I, FireWire, 4xUSB, S-Video out
Gigabit Ethernet

Το λειτουργικό σύστημα gOS είναι μια έκδοση Linux που έχει δημιουργήσει η εταρεία Good OS LLC η οποία εδρεύει στο Λος Άντζελες.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mini pc mania

Πολύ καλό. Παίρνει και Window XP-Vista?

Κώστας Βλαχάκης

Μπορείς να εγκαταστήσεις κανονικά Windows XP ή Vista. Η εταιρεία παρέχει drivers και για τα δυο αυτά λειτουργικά συστήματα.

Windows XP MCE Drivers (337MB): Complete driver set includes Audio, BlueTooth, Cardreader, Chipset, East Fork, Wireless LAN, Matrix Storage, Modem, TV Tuner, Encoder, USB Wake, VGA and Viiv Software. Readme.txt

Windows Vista32 and 64 Drivers (440MB): Complete driver set includes Audio, Bluetooth, Card Reader, Chipset, LAN, Matrix Storage, Modem, TV Tuner, Encoder, VGA, WLAN and Viiv Software.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Linux macOS Windows

Οι περισσότεροι προγραμματιστές στρέφονται στο Linux – Ξεπέρασε σε δημοφιλία το macOS

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα της έρευνας προγραμματιστών Stack Overflow 2022, που αναφέρει ότι το λογισμικό Linux είναι πλέον πιο δημοφιλές από το macOS της Apple, καθώς οι προγραμματιστές στρέφονται σε άλλα συστήματα.

Smartphones Windows 11 Linux

Windows Subsystem for Linux: Θα γίνει ειδικό app στο Store

H νέα έκδοση του Windows Subsystem for Linux θα πάρει τη μορφή ενός app στο Microsoft Store, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις.

Software Apple Linux Mac

Τα Mac με Apple M1 chip μπορούν πλέον να τρέξουν και Ubuntu Linux

Μέσω της VM πρότασης της Corellium, οι χρήστες Mac με Apple M1 chip μπορούν να τρέξουν την πλήρη έκδοση των Ubuntu Linux, με μερικούς περιορισμούς.

Software Apple featured Linux

Apple M1: Μετά τα ARM Windows 10, τρέχει και Linux

Αφού μπόρεσε να τρέξει με απόλυτη επιτυχία τα Windows 10 ARM, το νέο Apple M1 chipset τρέχει πλέον και Linux, με τη βοήθεια βέβαια VM.