Google: Πατέντα για laptop με δύο οθόνες

Google laptop δύο οθόνες, Google: Πατέντα για laptop με δύο οθόνες

Αίτηση για κατοχύρωση πατέντας για ένα Laptop με διπλή οθόνη υπέβαλε η Google στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ. Στο σχέδιο που έχει υποβάλει η Google για την κατοχύρωση της πατέντας, διακρίνεται ένα 2-in-1 laptop, το οποίο μετατρέπεται σε τάμπλετ.

Η διπλή οθόνη όμως φαίνεται ότι διευκολύνει τη μετατροπή σε τάμπλετ, καθώς αντί απλά να περιστρέφεται και να αφήνει τα πλήκτρα εκτεθειμένα, το πληκτρολόγιο διπλώνει προς τα μέσα και η εξωτερική οθόνη «αναλαμβάνει» χρέη τάμπλετ.

Φυσικά, όπως και πολλές άλλες ευρεσιτεχνίες, η κατοχύρωση δεν σημαίνει ότι η εταιρεία έχει κάποιο προϊόν στα σκαριά και δεν εγγυάται καν ότι θα υλοποιηθεί. Άλλωστε η Google αποτελεί μια εταιρεία με ουκ ολίγες πατέντες στο ενεργητικό της.

Προηγουμένως η εταιρεία είχε υποβάλει αίτηση για ένα laptop, το οποίο αποτελούταν από δύο οθόνες, οι οποίες χωρίζονταν στη μέση και μπορούσαν να λειτουργήσουν σαν ταμπλετ.
Απομένει λοιπόν να δούμε αν υλοποιηθεί η νέα πατέντα και σε τι μορφή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

The game is on, Watson !!!! Αντε να μπει κ η MS στο παιχνιδι τωρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.