Computers

Gurman: Η Apple ακόμα εργάζεται πάνω σε «Pro» iMac με μεγαλύτερη οθόνη

Μια ακόμα αποκάλυψη για την Apple έκανε ο Mark Gurman του Bloomberg. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι εργάζεται σε έναν iMac με μεγαλύτερη οθόνη και πιο ισχυρό τσιπ που απευθύνεται στην επαγγελματική αγορά.

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του Power On, εκτός από τις προβλέψεις για το Apple Watch Series 8, ο Gurman υπονόησε ότι η Apple εργάζεται πάνω σε τουλάχιστον δύο μοντέλα iMac, που πιθανότατα χρησιμοποιούν τη σειρά τσιπ “M3”.

Όπως είπε, πιθανότατα θα κυκλοφορήσει ένα ενημερωμένο iMac 24″ που θα διαθέτει το τυπικό τσιπ M3 το 2023 και συνεχίζει να εργάζεται πάνω σε ένα μοντέλο iMac υψηλής τεχνολογίας.

“Εξακολουθώ επίσης να πιστεύω ότι η Apple εργάζεται σε ένα iMac με μεγαλύτερη οθόνη που στοχεύει στην επαγγελματική αγορά. Φαντάζομαι ότι αυτό θα χρησιμοποιήσει μια παραλλαγή του τσιπ M3, πιθανότατα M3 Pro και M3 Max. Αυτό θα ταίριαζε με τα τσιπ στο εσωτερικό του MacBook Pro. Δεν νομίζω ότι ο συνδυασμός ενός Mac Studio ή Mac mini συν μια οθόνη Apple Studio δεν το κόβει για πολλούς επαγγελματίες χρήστες που θέλουν περισσότερη ακίνητη περιουσία στην οθόνη.”

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.