HP Color LaserJet CP3505 series

H HP παρουσίασε την νέα σειρά έγχρωμων εκτυπωτών HP Color LaserJet CP3505. Κατάλληλα σχεδιασμένα για τις ανάγκες επιχειρήσεων, τα νέα μοντέλα στοχεύουν στην ενίσχυση της παραγωγικότητας ομάδων εργασίας έως και 10 χρηστών, μέσω της παροχής δυνατοτήτων γρήγορης, αξιόπιστης και υψηλής ποιότητας εκτύπωσης.

Επιπλέον, η λειτουργικότητα και ο συνδυασμός των ευέλικτων εργαλείων διαχείρισης εκτυπωτών της ΗΡ, τo δοχείο γραφίτη HP ColorSphere και η τεχνολογία ImageREt 3600 καθιστούν τη νέα σειρά ΗΡ Color Laserjet CP3505 κατάλληλη για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους, παρέχοντας εκτυπώσεις με έντονα χρώματα, ρεαλιστική απόδοση και αντοχή μεγάλης διάρκειας.

Βασικά χαρακτηριστικά
•Ταχύτητα εκτύπωσης έως 21 σελίδες/λεπτό (έγχρωμη & ασπρόμαυρη)
•Τεχνολογία Instant-on που εξασφαλίζει την έξοδο την πρώτης σελίδας σε λιγότερο από 12,5 δευτερόλεπτα(1)
•Δοχεία γραφίτη HP Color LaserJet για έως 6.000 σελίδες(2), δοχείο γραφίτη ColorSphere που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία του εκτυπωτή και προσφέρει δυνατότητα εύκολης αντικατάστασης.
•Αυτόματη βαθμονόμηση χρωμάτων και αναγνώριση των μέσων εκτύπωσης για βελτιστοποίηση της ποιότητας εκτύπωσης και της συνέπειας των χρωμάτων
•Ενσωματωμένη δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης δύο όψεων(3)
•Επεκτάσιμη μνήμη έως 1 GB για το χειρισμό μεγάλων, σύνθετων αρχείων(4)
• Θύρα Hi-speed USB 2.0 και ενσωματωμένος HP Jetdirect Fast Ethernet print server που εξασφαλίζουν διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας και εύκολη κοινή χρήση στο δίκτυο(5)
• Απλοποίηση λειτουργίας με εργαλεία διαχείρισης εκτυπώσεων, όπως HP Web Jetadmin, HP Easy Printer Care, HP Universal Print Driver και Embedded Web Server
• Υποστήριξη IPv4 και IPv6 σε όλα τα δικτυακά μοντέλα. Δικτύωση gigabit και ασφάλεια IP διαθέσιμα με την προαιρετική κάρτα HP Jetdirect 635n EIO
•Αυθεντικά αναλώσιμα εκτύπωσης HP που προσφέρουν σταθερές, επαγγελματικές εκτυπώσεις εγγράφων(6)
•Συνιστώμενος μηνιαίος όγκος εκτύπωσης 1.500 – 5.000 σελίδες(7)
•Κύκλος λειτουργίας: έως 65.000 σελίδες ανά μήνα(8)

Διαθεσιμότητα και τιμή
Η νέα σειρά HP Color LaserJet CP3505 θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στα μέσα Ιουνίου 2007 σε τιμή που θα ξεκινά από 789 ευρώ (CB441A). Η τιμή είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει Φ.Π.Α 19%.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.