HP Photosmart D7460: Ταχύτες και ευκολότερες εκτυπώσεις

, HP Photosmart D7460: Ταχύτες και ευκολότερες εκτυπώσειςΗ ΗΡ ανακοίνωσε τη διάθεση του ευέλικτου & εξελιγμένου HP Photosmart D7460 προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα ταχύτερης και ευκολότερης εκτύπωσης φωτογραφιών στο σπίτι. O νέος HP Photosmart D7460 διαθέτει προσφέρει σύνδεση Ethernet & Bluetooth.

Παράλληλα με την ευελιξία της ασύρματης εκτύπωσης, τη δυνατότητα εκτύπωσης από κάρτες μνήμης και μέσω χρήσης της διαδραστικής οθόνης αφής 8,9cm, ο ΗΡ Photosmart D7460 αποτελεί μία ιδιαίτερα οικονομική λύση που υποστηρίζεται από την χρήση έξι ανεξάρτητων μελανιών & την δυνατότητα χρήσης του προαιρετικού εξαρτήματος εκτύπωσης διπλής όψης για inkjet εκτυπωτές.

Βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:
•Διαμοιρασμός & εκτύπωση αρχείων από φορητούς & επιτραπέζιους υπολογιστές με δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη ασύρματη σύνδεση ή τη σύνδεση Ethernet. Eκτύπωση φωτογραφιών από κινητά τηλέφωνα με κάμερα, χρησιμοποιώντας τον περιλαμβανόμενο προσαρμογέα Bluetooth.
•Επεξεργασία, αποθήκευση, εκτύπωση & διαμοιρασμός αρχείων μέσω της εύχρηστης οθόνης αφής 8,9 cm (3,5 ιντσών).
•Γρήγορη εκτύπωση – έως 34 σελίδες / λεπτό για ασπρόμαυρα έγγραφα & έως 33 σελίδες / λεπτό για έγχρωμα έγγραφα . Εκτύπωση φωτογραφιών 10x15cm (4×6 ίντσες) σε 10 μόλις δευτερόλεπτα. Βελτιστοποιημένη ανάλυση φωτογραφιών έως 4800 (dpi)
•ΗΡ Smart Web Printing: λειτουργία έξυπνης εκτύπωσης Web της ΗΡ(3) για εκτύπωση άρτιων ιστοσελίδων χωρίς κομμένα άκρα,
•Ενσωματωμένες υποδοχές για κάρτες μνήμης.
•Λογισμικό HP Photosmart Essential για διαμοιρασμό, αποθήκευση, επεξεργασία & εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς κόπο. Δυνατότητα αφαίρεσης του φαινομένου του κόκκινου ματιού.
•Χρήση 6 ανεξάρτητων μελανιών & δυνατότητα αντικατάστασης μόνο των δοχείων μελανιού που έχουν αδειάσει.
•Υποστήριξη/Συνδεσιμότητα
oUSB Hi-speed 2.0
oMicrosoft Windows Vista, 98 SE, ME, 2000 (SP3 ή νεότερη έκδοση), XP Home Edition, XP Professional, XP Media Center Edition, XP Tablet PC Edition, XP Professional, X64, Mac OS X v 10.3 & μεγαλύτερη έκδοση

Τιμή και Διαθεσιμότητα
O HP Photosmart D7460 θα είναι διαθέσιμος στην ελληνική αγορά στo τέλος Σεπτεμβρίου 2007 σε τιμή λιανικής €229. Η τιμή είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 19%.

Δείτε επίσης: Photosmart C5820.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.