HP DreamColor LP 2480zx | 24άρα οθόνη με αληθινό χρώμα 30-bit

, HP DreamColor LP 2480zx | 24άρα οθόνη με αληθινό χρώμα 30-bitΗ HP παρουσίασε την οθόνη HP DreamColor LP2480zx, μια επανάσταση στην τεχνολογία της έγχρωμης οθόνης, επιτρέποντας στις εταιρίες να τοποθετήσουν μια Dream Color σε κάθε γραφείο, να εξαλείψουν τους ελέγχους χρωμάτων και τον επανασχεδιασμό αφού προσφέρει την ακρίβεια ενός δισεκατομμυρίου χρωμάτων. Η πρώτη στον κόσμο έγχρωμη οθόνη ακριβείας για υπολογιστή, η HP DreamColor LP2480zx είναι το αποτέλεσμα της πρωτοποριακής τεχνολογικής συνεργασίας HP & DreamWorks Animation.

Η HP DreamColor, παράγει αληθινά χρώματα 30-bit, διαθέτει την πλούσια γκάμα ενός δισεκατομμυρίου χρωμάτων και όλα αυτά αποδίδονται στην μοναδική widescreen LED-backlit οθόνη υγρού κρυστάλλου (LCD), σε κόστος πολύ χαμηλότερο από τις περισσότερες εξελιγμένες οθόνες LCD. Τα χρώματα της οθόνης είναι ακριβή και η διαδικασία διαχείρισης τους εξαιρετικά απλή. Η HP DreamColor αποτελεί το ιδανικό εργαλείο εργασίας για όλους τους δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου στις κατηγορίες του animation, game development, broad cast, product design & graphic design.

, HP DreamColor LP 2480zx | 24άρα οθόνη με αληθινό χρώμα 30-bitΤα οφέλη για επαγγελματίες αλλά και καταναλωτές από την χρήση της συγκεκριμένης οθόνης είναι σημαντικά. Ειδικότερα για τους επαγγελματίες, για τους οποίους η ακριβής διαχείριση χρωμάτων έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά και για καταναλωτές που αναζητούν το καλύτερο στις τεχνολογικές καινοτομίες, η νέα οθόνη HP DreamColor επιτυγχάνει πάνω από 63 φορές περισσότερα χρώματα απ’ όσα διαθέτουν οι κοινές οθόνες LCD.

Η HP DreamColor LP2480x θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά εντός 15 ημερών στην τιμή των 1.999 ευρώ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.