HP Officejet Pro L7590 | Χαμηλότερο κόστος ανα σελίδα στις εκτυπώσεις laser

Η HP παρουσίασε πρόσφατα τον ΗΡ Officejet Pro L7590 All-in-One, ο οποίος παρέχει έγχρωμες εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας με έως και 50% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους συγκρινόμενους laser εκτυπωτές με την χρήση αυθεντικών ΗΡ δοχείων μελάνης για ΗΡ Officejets. Το νέο μοντέλο είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που αναζητούν μία οικονομική εκτυπωτική λύση υψηλών επιδόσεων.

, HP Officejet Pro L7590 | Χαμηλότερο κόστος ανα σελίδα στις εκτυπώσεις laser

Με δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψεως, ευέλικτη επίπεδη σάρωση και ενσωματωμένη δυνατότητα δικτύωσης, ο HP Officejet Pro L7590 All-in-One αποτελεί μία ιδιαίτερα προσιτή λύση, η οποία συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας κάθε γραφείου.
Επιπλέον, HP Officejet Pro L7590 All-in-One είναι κατάλληλα σχεδιασμένος για να εξοικονομεί ενέργεια και διακρίνεται με πιστοποίηση ENERGY STAR.

HP Officejet Pro L7590
• Χαμηλότερο λειτουργικό κόστος με επαγγελματική ποιότητα εκτύπωσης και έως 50% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους συγκρινόμενους laser εκτυπωτές εκτύπωση ασπρόμαυρων εκτυπώσεων πιστότητας laser με έως 40% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους laser εκτυπωτές, όταν συνδυάζονται με αυθεντικά ΗΡ δοχεία μελάνης για HP Officejet.
• Ταχύτητα εκτύπωσης έως 35 ασπρόμαυρες ή 34 έγχρωμες σελίδες το λεπτό σε draft mode και εκτυπώσεις με ταχύτητα laser έως 12 ασπρόμαυρες ή 10 έγχρωμες σελίδες το λεπτό.
• Δυνατότητα διατήρησης και αποθήκευσης εγγραφών και φωτογραφιών σε ψηφιακά αρχεία μέσω επίπεδης σάρωσης με CCD οπτική ανάλυση 2400 x 4800 dpi.
• Ενισχυμένη παραγωγικότητα με ενσωματωμένη δυνατότητα δικτύωσης.
• Διατίθεται με αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 50 φύλλων, για εύκολη αποστολή και λήψη fax, σάρωση και αντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων.
• Δυνατότητα προεπισκόπησης, επιλογής και εκτύπωσης φωτογραφιών ποιότητας εργαστηρίου από κάρτες μνήμης χρησιμοποιώντας το ΗΡ Photo Proof Sheet.
• Υποστηρίζει τη χρήση αυθεντικών ΗΡ δοχείων μελάνης μεγάλης χωρητικότητας HP XL παρέχοντας εκτυπώσεις με μεγαλύτερη οικονομία και έως δύο φορές περισσότερες ασπρόμαυρες εκτυπώσεις σε σχέση με την απόδοση των αυθεντικών ΗΡ δοχείων μελάνης βασικής χωρητικότητας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tonis

θέλω να πω μια ιστορία.
πριν λίγες μέρες μου δώσανε ένα Hp printer, λόγο δουλειάς το άνοιξα να το βάλω στο pc Σάββατο απόγευμα, όπου είναι κλείστα τα μαγαζιά, θα καταλάβετε γιατι το λέω αυτό.

όταν τα έβγαλα όλα τα πράγματα, διαπίστωσα, ότι είχαν σαν προαιρετικό το καλώδιο usb για την συνδεση του εκτυπωτή στο pc.

είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτο?
να σου έχει προαιρετικό ένα εξαρτημα που χρειάζετε για να δουλέψει το μηχάνημα?

μιας και το άνοιξα σε μέρα και ώρα που τα μαγαζιά ήταν κλειστά έπρεπε να περιμένω μέχρι την Δευτέρα το πρωί για να δω τελικα το μηχάνημα μου να δουλευει, αφού έκανα μια στάση σε μαγαζί με υπολογιστές για να αγοράσω το εξάρτημα που έλειπε ή για την ίδια την εταιρεία ήταν προαιρετικό.

ευχαριστω
Αντώνης

antonis

Και φυσικά μετά απο τόσους μήνες καμία απάντηση.
well done HP, well done

Antonis

Κώστα, δεν διαφωνώ μαζί σου και πιστεύω ότι αν είχες την απάντηση τουλάχιστον θα την κοινοποιουσες. απλά ίσως πίστεψα σε κάτι περισσότερο….

Καλή πρωτοχρονιά να έχεις

Αντώνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.