HP Photosmart Pro B8850 | Εύκολες, γρήγορες και σταθερές εκτυπώσεις

, HP Photosmart Pro B8850 | Εύκολες, γρήγορες και σταθερές εκτυπώσειςΗ HP παρουσίασε τον εκτυπωτή HP Photosmart Pro B8850, επεκτείνοντας έτσι την γκάμα των εκτυπωτικών λύσεων που απευθύνονται σε ερασιτέχνες φωτογράφους και χρήστες που αναζητούν εύκολη, γρήγορη και σταθερή εκτύπωση σε ευρεία γκάμα μέσων μεγέθους έως Α3 με παράλληλη δυνατότητα παραγωγής έγχρωμων και ασπρόμαυρων εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας.

HP Photosmart Pro B8850 Photo Printer
• Εκτύπωση φωτογραφιών επαγγελματικής ποιότητας με τη χρήση 8 ανεξάρτητων δοχείων μελάνης τύπου pigment HP Vivera.
• Δυνατότητα εκτύπωσης σε ευρεία γκάμα μέσων, όπως απλά και φωτογραφικά χαρτιά ή μέσα σχεδίασης πάχους έως 0,7mm.
• Δίσκος εισόδου 200 φύλλων, τροφοδότηση μεμονωμένων φύλλων, δίσκος εξόδου 50 φύλλων.
• Εκτυπώσεις έγχρωμες ή ασπρόμαυρες με πραγματικά ουδέτερες διαβαθμίσεις του γκρίζου και αντοχή στο ξεθώριασμα για περισσότερο από 200 χρόνια1, με τη χρήση ΗΡ Advanced Photo Paper, HP Hahnemühle Smooth Fine Art Paper και HP Hahnemühle Watercolour Paper.
• Δυνατότητα ηλεκτροστατικής ανίχνευσης σταγόνας – ένα μοναδικό σύστημα διαχείρισης της κεφαλής εκτύπωσης, το οποίο παρακολουθεί και καθαρίζει τις κεφαλές, εξασφαλίζοντας έτσι την βέλτιστη ποιότητα εκτύπωσης και οικονομία.
• Ενσωματωμένος μετρητής της πυκνότητας για ρύθμιση των χρωμάτων και πιστή αναπαραγωγή με αξιόπιστα χρώματα σε κάθε εκτύπωση.
• Εκτύπωση φωτογραφιών μεγέθους Α3 σε 90 δευτερόλεπτα σε draft mode και 425 δευτερόλεπτα σε best mode. Εκτύπωση φωτογραφιών 10×15 σε 10 δευτερόλεπτα σε draft mode και 96 δευτερόλεπτα σε best mode
• Εκτύπωση κειμένου πιστότητας laser με ταχύτητα εκτύπωσης έως 28 ασπρόμαυρες και 26 έγχρωμες σελίδες το λεπτό.
• Πλήρη συμβατότητα με το Adobe Photoshop CS3, για εύκολη διαχείριση και παρακολούθηση της εκτυπωτικής εργασίας και συγχρονισμό των χρωμάτων.
• Δυνατότητα προβολής, διαχείρισης και εκτύπωσης φωτογραφιών με το λογισμικό HP Photosmart Essential.

Ο HP Photosmart Pro B8850 με τιμή λιανικής πώλησης 569 ευρω (περιλαμβάνει Φ.Π.Α.)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.