Η HP ανακοινώνει τα πρώτα Chromebook με AMD επεξεργαστές [CES 2019]

Hp ανακοινώνει πρώτα Chromebooks AMD επεξεργαστές, Η HP ανακοινώνει τα πρώτα Chromebook με AMD επεξεργαστές [CES 2019]
Στα πλαίσια της CES 2019, η HP ανακοίνωσε δύο νέα Chromebook μοντέλα από την σειρά 14 (db0020nr). Το ενδιαφέρον κομμάτι της ανακοίνωσης ήταν ότι θα χρησιμοποιηθούν AMD επεξεργαστές για πρώτη φορά σε Chromebook.
Το βασικό εκ των δύο μοντέλων θα έρθει με τον νέο 6W AMD A4-9120C επεξεργαστή, έχοντας 2 cores/2 threads, χρονισμένο στα 1.6GHz και με boost clock στα 2.4GHz και όσον αφορά τα γραφικά ενσωματώνει μία Radeon R4 και τέλος με ανάλυση οθόνης 1366×768 pixels.
Το πιο ακριβό μοντέλο έρχεται με τον εξίσου νέο 6W AMD A6-9220C επεξεργαστή, έχοντας 2 cores/2 threads, χρονισμένο στα 1.8GHz και με boost clock στα 2.7GHz και τα γραφικά αναλαμβάνει μια Radeon R5 και τέλος με οθόνη touchscreen ανάλυσης 1920×1080 pixels.
Και στα δύο μοντέλα βρίσκουμε 2x USB-C θύρες και 2x USB-A θύρες. Έχουν 32GB eMMC χώρου αποθήκευσης, 4GB μνήμης RAM και υπόσχεται διάρκεια μπαταρίας 9 ώρες και 15 λεπτά.
Τέλος, όσον αφορά το τιμολογιακό κομμάτι το βασικό μοντέλο κοστολογείται στα $269 και το ακριβότερο στα $299.
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gregorio

Εδώ και 2 χρόνια δυστυχώς έχω Laptop της HP, και λέω δυστυχώς γιατί επάνω στον χρόνο μου έκαψε οθόνη, κάποια πλήκτρα σκαλώνουν και αν και έχει 8giga Ram, 2giga κάρτα γραφικών και του έχω βάλει SSD Samsung 950Evo 250GB το Laptop σέρνεται και κολλάει συνεχώς (του έχω κάνει format και δεν καλυτερεύει), μέσα σε 10χρόνια έχω αλλάξει 3-4 LapTop διάφορων εταιριών όπως Acer κλπ και όλα τα πρόσεχα λιγότερο από όσο πρόσεχα το HP και όμως το HP είναι το μόνο που μου βγήκε προβληματικό και μου έχει σπάσει τα νεύρα, κάνω υπομονή να μην το σπάσω στην μέση μέχρι να μπει κανένα φράγκο στην άκρη να πάω να πάρω Dell Inspiron (την αλουμινένια σειρά) με τον επεξεργαστή της Intel 8ης γενιάς μπας και σωθώ. (υγ. HP Laptop ? ΠΟΤΈ ΞΑΝΆ!!!)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.