iMac: Επίσημα με οθόνη 21.5″ 4K και τιμή 1499 δολάρια

Ανακοινώθηκε επίσημα ο νέος iMac με οθόνη 21.5 ιντσών 4K, πιο γρήγορο επεξεργαστή, RAM και βελτιωμένα γραφικά. Η πιο σημαντική βελτίωση όμως είναι η 4K οθόνη η οποία ήταν στα 1080p. Η Apple αναφέρει ότι έχει χρησιμοποιήσει νέα τεχνολογία
στο 4K μοντέλο και ισχυρίζεται ότι δείχνει 25% περισσότερα χρώματα (κυρίως πράσινα κόκκινα, κίτρινα).

Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα θα πρέπει να είναι πιο δυνατά και ακριβή.

Επιπλέον, ο νέος 21.5″ iMac ανανεώθηκε και ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς η σειρά δεν είχε αναβαθμιστεί σημαντικά τα τελευταία 2 χρόνια. Έχουμε Intel Broadwell επεξεργαστές οι οποίοι μπορεί να μην ενθουσιάζουν, καθώς είναι η προηγούμενη γενιά, αλλά στην ουσία είναι νέοι επεξεργαστές που λανσαρίστηκαν τον Ιούνιο από την Intel. Υπάρχουν τα Skylake, αλλά τα Skylake chips με Iris Pro γραφικά δεν είναι διαθέσιμα. Ο πιο οικονομικός iMac της Apple έχει 1.6GHz διπύρηνο i5, ενώ η 4Κ έκδοση ξεκινά με 3.1GHz τετραπύρηνο i5.

Η αναβάθμιση στον επεξεργαστή σημαίνει ότι τα higher-end iMac συμπεριλαμβάνουν Iris Pro γραφικά, κάτι που είναι χρήσιμο στην 4Κ οθόνη. Επίσης, η RAM βελτιώθηκε από τα 8GB 1600MHz LPDDR3 σε 8GB 1867GHz LPDDR3, αναβαθμίσιμη στα 16GB. Επίσης, η αναβάθμιση περιλαμβάνει Thunderbolt 2 και μεγαλύτερη δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου.

Η Apple έχει αλλάξει τα σημαντικά key features εσωτερικά, αλλά εξωτερικά ο νέος iMac είναι ίδιος, συνεχίζει να είναι πολύ λεπτός και κομψός, αλλά και τα bezel γύρω από την οθόνη κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

H τιμή του νέου 21.5″ iMac ξεκινά από 1499 δολάρια ενώ το μοντέλο με οθόνη 1080p παραμένει με τιμή από 1099 δολάρια, αισθητή η διαφορά στην τιμή, αλλά η Apple έκανε σημαντικές αλλαγές. Οι αποστολές των ξεκινούν από σήμερα.

iMac: Επίσημα με οθόνη 21.5" 4K και τιμή 1499 δολάρια, iMac: Επίσημα με οθόνη 21.5″ 4K και τιμή 1499 δολάρια

iMac: Επίσημα με οθόνη 21.5" 4K και τιμή 1499 δολάρια, iMac: Επίσημα με οθόνη 21.5″ 4K και τιμή 1499 δολάρια

iMac: Επίσημα με οθόνη 21.5" 4K και τιμή 1499 δολάρια, iMac: Επίσημα με οθόνη 21.5″ 4K και τιμή 1499 δολάρια

iMac: Επίσημα με οθόνη 21.5" 4K και τιμή 1499 δολάρια, iMac: Επίσημα με οθόνη 21.5″ 4K και τιμή 1499 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
red

αρκετα καλη τιμη

BabisVasileiou

καινοτομία και αυτο;;

Temasek

Ο χριστος και η παναγια,1.6ghz dual core για 1080p στο 2015.Το αλλο με τα 1500 αμα ειχε εναν i7 ισως αξιζε λιγο

KN

Για all one καλές τιμές με ντιζάιν και δύναμη που χρειάζεσαι. Η Apple αν και σε άλλους τομείς υστερεί εδώ επικρατεί άνετα προς το παρόν και δικαιώνει το όνομά της. Μειονέκτημα ότι δεν έχει οθόνες touch για συγκεκριμένους επαγγελματίες που το χρειάζονται. Για τους περισσοτερους είναι μια χαρά και μάλιστα αρκετοί βάζουν windows για πραγματικά επαγγελματική χρήση.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα που έχω δοκιμάσει με windows.

One

Οι τιμες αυτές δικαιολογούνται στο iMak αλλα στο iPhone το θεωρώ απαράδεκτο να δωσει κάποιος 1000 ευρώ για να πάρει το iPhone 6s Plus 64gb.

Πάντως και η Panasonic εχει βγάλει 20 ιντσες 4Κ windows tablet με καλύτερο επεξεργαστή αλλα δυστυχώς κανει τα διπλάσια λεφτά από iMak.

Darth

@Temasek το καλυτερο δεν το ειδες……………. 2,5 hdd 5200 rpm…. bottlneck θα πηγαίνει σύννεφο

Theo

τι ακριβώς δικαιολογεί τα χρήματα? ούτε καν επεξεργαστές desktop δεν έχει. μόνο επεξεργαστές λαπτοπ. αυξάνει ταχύτητα ram αλλά τι χρονισμούς έχουν? χωρίς καλούς χρονισμούς δεν αξίζει.
και 21.5 ίντζες με i3 1500$ πως αξίζει το μηχάνημα? για να μην αναφερθώ στην έλλειψη περιφεριακών θυρών που παραδοσιακά βρίσκεις στα desktop. στα 1000 θα ήταν καλά με το harware της βασικής έκδοσης. και να σου χρεώναν και 150-200 τα macos ως εκέι.

Τhemazerunner

Fail σε ολα…γελανε και οι πετρες…τι να σχολιασω…τις 21,5 και τα 4κ;
Τα 1600 σε 1867;ουτε καν ddr4…
Τα 1,6Ghz;
Τα bezels;
Τι;

Και ολα αυτα ΜΟΝΟ 1500!!!
Δεν παιρνω ενα Iphone plus καλυτερα…καλυτερα specs εχει και θα μου βγει κατα 500 ευρω φθηνοτερο.(εγω το ειπα αυτο ε?)
Τελικα η apple φουσκωσε τα μυαλα ολονων με το ios και το OS X και πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες.Σε αυτο τις βγαζω το καπελο μου.

Tasos Spanos

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ έχω το iMac late 2011 και μια χαρά με έχει βγάλει. Ούτε και βέβαια ξέρω τι είναι το format και συν ότι τυχαίνει να το αφήνω και μέρες ανοιχτό και ούτε κολλάει ούτε τίποτα. Έχω βάλει και Windows 7 με boot camp τρέχουν μια χαρά ίσα για να κάνω την δουλειά μου σε κάποια πράγματα που δεν μπορώ στο OS X. Θα ήθελα να έχω μια καλύτερη οθόνη αν και αυτή που έχει το δικό μου είναι πολύ καλή. Τι bezel και βλακείες λέτε και το συγκρίνετε με desktop? Τι σχέση ένα all in one μηχάνημα με ένα desktop που δεν ξέρεις που να πρώτο μαζεύεις τα καλώδια. Με αυτά τα χρήματα όντως φτιάχνεις και καλύτερο σε hardware desktop αλλά είναι άλλο το ένα άλλο το άλλο δεν τα συγκρίνουμε. Και ύστερα το λέει δεν είναι ένας νέος υπολογιστής. Είναι ο ίδιος με κάποια μικρό πράγματα συν την 4K οθόνη. Αν δεν ήμουν ευχαριστημένος από τον δικό μου θα τον έπαιρνα μια χαρά μηχάνημα είναι για 6-7 χρόνια μέτριας χρήσης Άκου εδώ bezel. Έχει παραγίνει το κακό με αυτά. Έχουν ένα όριο δεν χρειάζεται να λείπουν εντελώς. Και ειδικά σ ένα τέτοιο μηχάνημα να… Συνέχεια »

tech21man

Ερωτηση, προβλεπονται ουρες εξω απο τα καταστηματα για αυτα?

NLS

Από όσο ξέρω έχουν σταματήσει οι ουρές για τα iMac εδώ και χρόνια.
Άσε που πολλοί τα παίρνουν για να έχουν ένα premium build WINDOWS PC (βλέπε boot camp).

Μην ξεχνάμε ότι πριν χρόνια η παρουσίαση ΑΥΤΩΝ θα ήταν το κύριο event της Apple, όχι του iPhone πριν λίγες μέρες. Ακόμα και η Apple ξέρει που έχει υποχωρήσει και που πρέπει να σπρώξει.

chris

Ενα μεγαλο μπραβο στο techblog.gr
που το μονο που κανει ειναι να αφηνει τα μηνυματα “χολη” προς την apple
ενω οταν υπαρχει αντιπαραθεση καθεται και τα σβηνει
[πραγμα απαραδεκτο απο τη στιγμη που δεν βριζει η δεν εχει τιποτα το τραγικο]
ετσι λοιπον αυτος που ενδιαφερεται για το προιον θα εχει μπορει απο το site σας
να εχει αντικειμενικη αποψη

chris

@teo
δεν υπαρχει πια μοντελο i3
ζητας να χρεωνουν το macos ενω ειναι δωρεαν?
συμφωνα με τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι δεν εχεις ιδεα απο mac
και απλα δεν ξερεις τι λες
επισης ολα τα μοντελα εχουν την δυνατοτητα αλλαγης και αναβαθμισης
δεν σου ειπαν αυτο ειναι παρτο και τελος
να ξερουμε τι λεμε

Ekimolaos

@KN
Καλά εσύ θα μας τρελάνεις… Και καλά δίνεις τόσα λεφτά γιατί σου παρέχει το OS της Apple, κι εσύ λες να το τρέχεις με το OS της Microsoft και πως είναι και φοβερό επαγγελματικό εργαλείο έτσι;; Γιατί; Με το 1/2 της τιμής του φτιάχνεις Windows custom PC με μακράν ανώτερα χαρακτηριστικά. iMac δεν παίρνεις για τα χαρακτηριστικά, το παίρνεις για το OS (όλα τα Apple προϊόντα βασικά, αν και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί… Και μην πει κανείς την καραμέλα “φοβερό software για μουσική!” γιατί θα πάθω εγκεφαλικό και κρανιακές κακώσεις απ’τα facepalms), για την εμφάνισή του και για το γεγονός ότι είναι all-in-one άρα δεν συνδέεις κάτι εσύ, είναι όλα έτοιμα. Αν όμως θες Windows ΔΕΝ χρησιμοποιείς Apple προϊόντα, χρησιμοποιείς custom γιατί με τα μισά λεφτά φτιάχνεις ένα τεχνολογικό τέρας. Δεν κατακρίνω την Apple, όποιος γουστάρει Apple μαγκιά του να πάει να πάρει. Αλλά όχι να το τρέχει με Windows! Αυτό το κατακρίνω, ναι! Γιατί τότε να πάρεις Apple;; Αφού στην ουσία ΔΕΝ θα είναι πλέον Apple το μηχάνημα… Σαν να παίρνεις iPhone και να του βάλεις Ubuntu… Καμία λογική!

Panagiotis Koundis

Μόνο και μόνο με τον hdd γελάω! άκου εκεί 5400 rpm! έχουμε στάξει χρήμα για desktop όσο κάνει το imac και πραγματικά γελάω με αυτά που προσφέρει! Όσο για τον φίλο πιο πάνω που είπε ότι χρειάζεται και ένα 8θέσιο πολύπριζο για τα καλώδια απλά γελάω! χρειάζεσαι από 1 καλώδιο και πληκτρολόγιο και ποντίκι όπως και στον imac (εκτός αν χρησιμοποιεί κάποιος ασύρματα), ένα για ακουστικά όπως και στον imac (αυτά είναι που δε θέλουν πρίζα) από το 8θέσιο χρειάζεσαι 1 για την οθόνη και 1 για το τροφοδοτικό! Απλά γελάω με όλα τα προϊόντα που σας έχει φλομώσει η apple και τα υποστηρίζετε κιόλας! δίνεις 9 κατοστάρικα για το τηλέφωνο και δεν έχει ούτε bluetooth!

chris

@Ekimolaos οι λογοι που εχει καποιος να βαλει windows σε mac ειναι συγκεκριμενοι υπαρχουν software που δεν υπαρχουν σε mac και ειναι ο μονος τροπος προσεχε δεν σημαινει οτι αυτο το software το χρησιμοιποιεις σε καθημερινη βαση απλα αν θα χρειαστει μπορεις να το κανεις μπορει να θελεις να βαλεις καποιο game οχι κατι φοβερο γιατι δεν ειναι φτιαγμενο για παιχνιδια αλλα μπορεις να το κανεις και αυτο στα windows pc δεν εχεις την δυνατοτητα να τρεξεις osx κι ενω ειναι ενα χαρακτηριστικο που ειναι στα θετικα εσυ το κραζεις και δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι απλα κατι επιπλεον.. ναι ειναι πιο ακριβο αλλα κανει την δουλεια του πολυ καλα και εκμεταλευεται το hardware στο 100% ζητας δηλαδη απο ολο τον κοσμο να κατσει να στησει custom ενω ο 1/10 εχει τις γνωσεις την ορεξη και τον χρονο …δεν ειναι ολοι οι αγοραστες τεχνικοι πως να το κανουμε + οτι με το βαλεις windows μπορεις να παρακολουθεις την εξελιξη τους για να εχεις και αποψη και οχι οπως κανουν οι πιο πολλοι που δεν εχουν δουλεψει τετοιο μηχανημα ουτε μια ωρα στη ζωη τους και εχουν αποψη(δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα γιατι δεν σε ξερω) στο τελος της μερας… Συνέχεια »

chris

@panagiotis kounidis
στελνεις ακομα φωτο με bluetooth?
lg εχω και δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε ετσι..
μηπως εχουμε 2005?

Dimitris

Chris ναι ακόμα καποιοι στέλνουμε φωτογραφίες με bluetooth όπως ο Παναγιώτης, εγώ και άλλοι πολλοί…

Themazerunner

Προσωπικα το bluetooth το εχω ψωμοτυρι με τους φιλους.
Δηλαδη η της apple χρησιμοποιουνε internet το 2015 θελουν να μας πουνε;
Εδω καρτα ομιλιας δεν εχουν οι περισσοτεροι μου αρεσει που θεωρουνε το BT και οπισθοδρομηση.
Συσκευη χωρις ΒΤ απλα δεν μπορει να συνδεθει με αλλες συσκευες και ειναι απλα αχρειαστη σε καθημερινο διαμοιρασμο αρχειων και στην στιγμη.

Panagiotis Koundis

@Chris διάβαζε προσεκτικά τι γράφω και μετά απάντα! Για το Bluetooth μιλάω για το τηλέφωνο και όχι για το mac!

Temasek

Darth αμα ειναι ετσι οπως τα λες μαζι με την iris pro για gpu ισα ισα θα μπαινει στο fb

chris

@Panagiotis Koundis
κι εγω για το κινητο μιλαω..

@Themazerunner
οχι φιλε μου οι της apple χρησιμοποιουνε internet μην καρφωνεσαι οτι εισαι τοσο hater ολος ο πλανητης χρησιμοποιει internet… ακου εκει…
σε κανενα βουνο στη μεση του πουθενα εσυ ανταλαζεις φωτογραφιες πες αληθεια εκει που εισαι με τους φιλους (που το κανεις και σχεδον καθε μερα)δεν εχει wifi δηλαδη?
φυσικα και ειναι στα μειον της οτι δεν το κανει αλλα δεν ειναι κριτιριο για να επιλεξεις μια συσκευη ας ειμαστε ειλικρινεις

Themazerunner

Εαν το να χρησιμοποιει κανεις την λογικη και οτι βλεπει γυρω του,διπλα του τον χαρακτηριζει hater(για να ησυχασει ο εγωισμος μερικων)ναι,ειμαι hater και full μαλιστα με χιλια που λενε.
Ικανοποιηθηκες τωρα θα αλλαξει κατι στην εννοια λογικη και παρατηρηση;δεν νομιζω…
Η αληθεια ποναει το ξερω…αλλα χαρακτηρισμοι και τσουβαλισμα ολων που λενε την αληθεια με τον χαρακτηρισμο hater(ευτυχως που σας μαθανε μια λεξη καποιοι για να δικαιολογειτε την apple ως οπαδοι της)δυστυχως οσο και να το λετε προσωπικα δεν με αγγιζει.Περναει και δεν ακουμπαει καν.
Οταν η apple σας τριβει το δουλεμα στο προσωπο σας εμεις απλως το απολαμβανουμε.Δεν χρειαζεται να ειμαστε haters.

chris

Το να εισαι hater εχει και την γοητεια του ειναι κι αυτος ενας ωραιος τροπος υπουλα να πουλας μουρη μην το ξεχνας απο την αρχη της ανθρωποτητας υπαρχει αυτη η φιλοσοφια
δεν απαντησες καν σε αυτο που σε ρωτησα και συνεχιζεις να λες τα δικα σου
δεν περιμεναμε την apple για να μας μαθει τη λεξη
και μαλιστα οχι μονο εισαι hater αλλα προκαλεις με τα σχολια σου για τσακωμους και αντιπαραθεσεις στο full και εισαι παρεισακτος σε κατι τετοια ποστ (δεν υπαρχει ποστ που να μην εχεις πεταχτει να πεταξεις χολη)που ο αλλος μπαινει για να πει την γνωμη του να κανει μια κουβεντα η μπαινει για να μαθει 5 πραγματα
και συν της αλλης δεν μπορεις να πεις σε καποιον που ειναι 100% ευχαριστημενος με την επιλογη του και ειναι γνωστης της τεχνολογιας οτι ειναι προβατο και με θιγει που νομιζεις οτι ειμαι ενας ανθρωπος χωρις κριτιριο κι οτι με καθοδηγει καποιος επειδη εσυ κρινεις τον ανθρωπο που εχεις απεναντι σου με το τι κινητο κραταει η με το τι υπολογιστη εχει
ειναι κριμα και λυπαμαι που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι
(και windows hater να ησουν το ιδιο ακριβως θα εγραφα και παλι)

Τhemazerunner

Εαν ξαναδιαβασεις το σχολιο σου θα δεις οτι περιγραφεις ακριβως τον εαυτο σου.
Κατα τα αλλα σας φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο τον εαυτο σας…η αληθεια ποναει το ξερω αλλα θα μαθετε να διαβαζετε ολες τις αποψεις ειτε σας αρεσει ειτε οχι.
Να καθισω να σχολιασω αυτο που εγραψες πρισσοτερο ουτε καν αξιζει,Ανουσιο κατα τα γνωστα…επειδη μαλιστα βλεπω οτι με “διαβαζεις” με πολυ προσοχη για δωσε το σημειο που χρησιμοποιω την λεξη προβατο;μηπως εχει την μυγα και μυγιαζεσαι;
Με 1500 ευρω και μηχανικο(τεχνολογιας του 2000 laptop) και 1700 εαν κατα το apple ευαγελλιο βαλει κανεις ssd φτιαχνω μηχανημα που θα ντρεπεσαι να το ακουμπησεις με Nvidia Titan τελευταιο μοντελο.
Εαν εσενα σου αρεσει να σου τα παιρνει η apple δικαιωμα σου…αλλα εδω σχολιαζουμε τεχνολογια και οχι τσεπες και μουρη.
Deal with it…

chris

Σε διαβαζω γιατι γραφεις χολη στα ποστ που με ενδιαφερει και λες τα χειροτερα
λογικο δεν ειναι?σου ειπα και πριν ειναι ενας υπουλος και γοητευτικος τροπος να τραβηξεις τα βλεματα πανω σου
μην κρινεις με τις αναγκες σου τι να την κανω την titan δεν μου χρειαζεται
πες μου ποσα χρειαζομαι για να φτιαξω ενα pc με thunderbolt 2 (2 θυρες)
κατι που ακομα δεν εχει ερθει στα pc (σαν στανταρ εννοω οπως ειναι οι θυρες usb)
και μιλαμε για τεχνολογια που τα σπαει και ολα τα respect πανε στην intel γιαυτο.
προφανως και ξερεις τι παπαδες μπορεις να κανεις με το thunderbolt αν δεν ξερεις μπορω να σου γραψω ενα ολοκληρο κατεβατο αλλα θεωρω πως ξερεις και δεν μπαινω στην διαδικασια
και αυτη η τεχνολογια υπαρχει μεχρι και στο πιο φθηνο που κανει 630 ευρω
λοιπον επειδη εχω περιφεριακα που χρειαζονται thunderbolt πες μου εσυ τι να παρω για να μην πουλαω μουρη

Τhemazerunner

Τις χολες και τα ξυδια τα αφηνω ασχολιαστα διοτι την βρισκεις φαινεται να επιτιθεσαι προσωπικα στον αλλον αλλα δεν θα σου κανω την χαρη…αφου τραβας εσυ τα βλεμματα(μαλλον αυτος ειναι ο σκοπος σου)εγω περισσευω…δεν με καιει ΟΛΑ τα φωτα επανω σου.Καμερα σε σενα…
Στο διαταυτα εαν κανεις παπαδες με το thunderbolt 2(να σου αγορασουμε ενα ξεχωριστο για δωρο χριστουγεννων)φαντασου τι θα κανεις με την titan.
Να φανταστω games δεν παιζεις,encoding δεν κανεις,γραφικα δεν χρησιμοποιεις…τωρα τα 1500-1700 που τα δινεις εσυ(γιατι για να σε καιει τοσο τα δινεις)τι χρησιμοποιεις ειναι αξιο αποριας…μουσικη και facebook;σου αγοραζω κινητο με 250 και το κανεις ανετα.
Ξερεις thunderbolt 2 εχουν και αλλοι…gigabyte,asus…δεν χρειαζεται να δωσεις 1500 και 1700 για να το αγορασεις.
Και θα περιλαμβανεται στο μηχανημα που σου ειπα οτι θα ντρεπεσαι να το ακουμπησεις ΜΑΖΙ με την Nvidia Titan!
Aλλα αφου περιμενες την apple να σου το δωσει για να σωθεις…παρτο.Δικα σου τα μαρουλια και ολα τα λαχανικα.
Αλλα τις αποψεις ολων θα μαθεις να τις δεχεσαι και να τις διαβαζεις οπως και να εχει.
Deal with it…

chris

αφου λοιπον δεν ξερεις τι κανει το thunderbolt θα σου πω χωρις να σου κανω προσωπικη επιθεση
εσυ που κανεις γενικη επιθεση και βαζεις τους καγκουρες και τους επαγγελματιες στο ιδιο τσουβαλι θα σου εξηγησω…
πρωτον με βολευει τρομερα το λαπτοπ γιατι γυρναω ολη την ελλαδα και παιζω live
μπορεις εσυ να κανεις μουσικη παραγωγη μιξη και mastering σε επιπεδο δισκογραφιας/κινηματογραφου/τηλεορασης με ενα κινητο 250 ευρω η μηπως θα σου ηταν χρησιμη η titan για κατι τετοιο?
καρτα ηχου universal audio apollo twin & apollo 16
4 bay της owc με ταχυτητα που φτανει τα 1346 MB/s
δεν ειπα ποτε οτι δεν εχουν οι αλλοι εγω σε ρωτησα ποσα θα χρειαστω και μου απαντησες με κατι γενικο
το να εχεις προβλημα με το να κανουν οι αλλοι αγορες που πραγματικα δεν τις εχουν αναγκη
η να στηνονται εξω απο τα μαγαζια με τις ωρες(λες και δεν τα εχουμε δει αυτα για κατι playstation)
ειναι κατι διαφορετικο
οι ανθρωποι εχουν το προβλημα και οχι οι εταιριες

Themazerunner

Αντε παλι…καγκουρες,γενικες επιθεσεις…εσυ τα κανεις αυτα.Ξεκολλα…μην μπερδευεις τον εαυτο σου με τους αλλους και επαναλαμβανομαστε.
Αφου εμεις δεν ξερουμε απο thunderbolt και ξερεις εσυ παλι καλα…καποια στιγμη ανησυχησα…
Σχολιασαμε πουθενα εδω ή σχολιαζουμε για laptop και δεν το καταλαβα;οχι…αλλα ειπες δεν λεω ποσο Pro ειμαι να το παιξω ανετος;
Τελος για να μαθεις εσυ επειδη δεν γνωριζεις thunderbolt υπαρχει ΚΑΙ σε desktop ΚΑΙ σε laptop εκτος της apple.
Αφου λοιπον λυσαμε το προβλημα thunderbolt και μιλωντας εδω για iMac τι κανεις με εναν iMac και 1500-1700 που δεν μπoρουνε οι αλλοι οταν εγω σου δινω extra Νvidia Titan χωρις να απαντας σε αυτα που σε ρωτησα.Εχεις παιξει ποτε σου game;εχεις ασχοληθει με 3D,εχεις ασχοληθει με encoding κλπ;
Σε ρωτω διοτι το να εχεις iMac(καγκουρια ξεκαγκουρια εσυ το ξερεις)και να εχεις και windows για gaming αυτο λεει κατι απο μονο του…

chris

Το ενα φερνει το αλλο πριν μιλαγαμε για τα bluetooth στα κινητα τωρα to laptop σε πειραξε? σου το ειπα εξαρχης οτι γνωριζω πως υπαρχει και σε desktop αλλα δεν μου απαντησες με τιμες αυτο δηλαδη που σε ρωτησα οι πιο πολλες προς το παρον εχουν μονο μια αν δεν κανω λαθος η αλλιως εχουν pci καρτα δηλαδη πληρωνεις extra και παλι αν δεν κανω λαθος ειναι μια και οχι δυο που σημαινει 6 συσκευες σε σειρα και οχι 12. τις ατακες σου (Οταν η apple σας τριβει το δουλεμα στο προσωπο σας εμεις απλως το απολαμβανουμε) και (Εαν εσενα σου αρεσει να σου τα παιρνει η apple δικαιωμα σου…αλλα εδω σχολιαζουμε τεχνολογια και οχι τσεπες και μουρη) πως τις προσδιοριζεις δηλαδη εισαι απολυτος και ξεκαθαρος νομιζω… ποτε δεν καταλαβα γιατι το game το μπερδευουν με τα εργαλεια δουλειας η apple (στα mac) δεν ηταν ποτε εταιρια για games και μαλιστα εχω στησει σε φιλο πυργο γιατι το μονο που τον ενδιεφερε ηταν να παιζει games τι να του πω να παρει mac με το ζορι? οταν καποιος θελει δουλεια που κατα την γνωμη μου το mac την κανει καλυτερα θα του πω να παρει mac αν για την δουλεια… Συνέχεια »

Τhemazerunner

Βρε παλικαρι μου διαβαζεις αυτα που σου λεω ή απλα διαβαζεις τον εαυτο σου και ξαναμπερδευεσαι;σου λεω οτι thunderbolt 2 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ DUAL εχει και η Gigabyte.Συνεπως…?τι μου ριχνεις τα ιδια και τα ιδια καθε φορα;6,12,24,1024…
Σου λεω οτι με 1700 ευρω εγω σου φτιαχνω Desktop με thunderbolt 2;thunderbolt 2 …και σου δινω EXTRA την Titan!Eαν δεν την χρειαζεσαι καταλαβαινεις οτι βγαζεις την τιμη αυτη απο το πακετο που ειναι ενα τα 2/3 της συνθεσης και αγορασε τα σε οτι αλλοο εχεις αναγκη.Συνεπως ακομη καλυτερα…τωρα καταλαβες ή να το ριξουμε στο repeat;
Σε τραπεζι θα εχεις τον iMac σε τραπεζι θα εχεις και το Desktop.Τωρα θα το ριξουμε για ενα thunderbolt στον καλωπισμο;εχει και απο αυτο αν θες…

chris

και μεσα σε ολο αυτο τον χαμο ξεχασα να πω οτι ενα απο τα πιο βασικα ειναι το λογισμικο
ο καθενας κανει τις επιλογες του σ’αυτο δεν ειναι ολα τσεπες και μουρη

Themazerunner

Kανενας χαμος.
Ακομη και το λογισμικο να βαλεις ως παραμετρο αυτα που ζηταει η συγγκεκριμενη εταιρεια γι’αυτα που δινει ειναι φυκια για μεταξωτες κορδελες.Εχει το πιο απαρχαιωμενο hardware και σε iMac και Iphone αντικειμενικα.
Εαν εσυ θελεις να τα δωσεις δωστα.Απο την τσεπη σου θα βγουνε…αλλα τεχνολογικα ειναι για την εποχη των δεινοσαυρων…
thunderbolt 2 εχει και η asus.
Στο 60αρι παιζουν ενημερωτικα και οχι 1500 με μηχανικο δισκο και 1700 για εναν ssd για να κανει το “τρομερο” μαρκετινγκ της…
αντε καλο ξημερωμα και καλες αγορες.

chris

μου δινεις και monitor 2.5″ 4Κ?
και με τετοια ταχυτητα στον δισκο?
το οτι με τα ιδια λεφτα παιρνουμε windows μηχανημα με πολυ καλυτερα specs δεν ειναι κατι καινουριο αλλα τι να το κανω αν στη δουλεια μου μου βγαζει την πιστη και εχω συνεχεια προβληματα?
μηπως νομιζεις οτι εχω καμια μηλια εξω απο το σπιτι μου η δεν εχω δουλεψει ποτε σε windows?
απογοητευση στην απογοητευση τον πουλησα μια μερα και πηγα και τα εσκασα και δεν το μετανιωσα και ειμαι ευχαριστημενος εδω και ποσα χρονια
γιατι πρεπει να γινω τεχνικος για να εχω το κεφαλι μου ησυχο δεν το καταλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.