Intel CeBIT 2015: Νέα προϊόντα για καταναλωτές και επιχειρήσεις

H Intel είναι γνωστή για τους κορυφαίους επεξεργαστές της, αλλά δεν είναι το μόνο που προσφέρει στον κόσμο της τεχνολογίας. Η Intel είναι μια εταιρεία που παρέχει hardware για κάθε είδος υπολογιστή και μικροϋπολογιστή, λύσεις για προϊόντα κάθε είδους και σχήματος που απευθύνονται στους απλούς καταναλωτές και τις επιχειρήσεις.

Στο χώρο που είχε στήσει φέτος την έκθεσή της η Intel στη CeBIT 2015, έδειξε όλα τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα που θα κυκλοφορήσει με κορυφαίο τον Xeon Phi Coprocessor 3210A. Ο coprocessor (συνεπεξεργαστής) αυτός της Intel δεν είναι το πρώτο της μοντέλο, μιας και έχουν κυκλοφορήσει ήδη αρκετοί με τον Xeon Phi 3210Α να είναι ο 10ος στη σειρά.

Για να διευκρινίσουμε τι είναι ώστε να μη γίνει περίπλοκο, ο συνεπεξεργαστής αυτός έχει φτιαχτεί με συνδεσιμότητα PCI, καταλαμβάνοντας μια θέση κάρτας γραφικών για server εκδόσεις μητρικών και επεξεργαστών, ώστε να μπορείτε να φτάνετε βελτιστοποιημένες αποδόσεις και να κάνετε τον μέγιστο φόρτο εργασίας σας πιο άνετα, ενώ παράλληλα διατηρείτε ενωμένο το περιβάλλον hardware και software. Ουσιαστικά είναι ένας δεύτερος επεξεργαστής με ρόλο moderator.

Εντύπωση μεγάλη μας έκαναν τα smart wearables της Intel που είναι πλέον μεγάλη επικερδής επιχείρηση στην κοινότητα των gadget, προσφέροντας δύο μοντέλα διαφορετικού χρώματος με καταγραφικό για τη φυσική κατάσταση και τον ύπνο σας.

Στην έκθεσή της επίσης η Intel είχε αθλητικά ακουστικά Audio Biosport με μοναδικό design και έξυπνο καλώδιο για να μην τσακίζει, έτοιμες λύσεις μίνι υπολογιστών NUC, που είναι αρκετά δημοφιλή σήμερα, τη νέα της μητρική για server τη Server Board S2600WT και τους καινούργιους της αντάπτορες για ασύρματη και ενσύρματη δικτύωση.

intel cebit 2015, Intel CeBIT 2015: Νέα προϊόντα για καταναλωτές και επιχειρήσεις

intel cebit 2015, Intel CeBIT 2015: Νέα προϊόντα για καταναλωτές και επιχειρήσεις

intel cebit 2015, Intel CeBIT 2015: Νέα προϊόντα για καταναλωτές και επιχειρήσεις

Δημήτριος Μηλόπουλος

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.