Kingston DT300, USB stick χωρητικότητας 256 GB

Η Kingston ανακοίνωσε ότι διαθέτει στην αγορά το πρώτο στον κόσμο USB flash drive χωρητικότητας 256 GB. Το νέο DataTraveler 300 επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πάντα μαζί τους έναν ολόκληρο ψηφιακό κόσμο από χιλιάδες αρχεία εικόνων, εγγράφων κτλ. Οι χρήστες του νέου DataTraveler 300 θα απολαμβάνουν επίσης γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα της προστασίας των αρχείων τους με χρήση κωδικού ασφαλείας.

, Kingston DT300, USB stick χωρητικότητας 256 GB

Το DataTraveler 300 της Kingston είναι ιδανικό για χρήστες netbook που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την περιορισμένη χωρητικότητα των συστημάτων τους. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από στελέχη επιχειρήσεων που δουλεύουν με μεγάλες βάσεις δεδομένων ή και designers που είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους το portfolio τους που αποτελείται από βαριά γραφιστικά αρχεία.

Το DataTraveler 300 της Kingston δεν έχει καπάκι, αλλά είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προστατεύεται η υποδοχή του USB όταν δε χρησιμοποιείται και είναι βελτιωμένο για να υποστηρίζει συστήματα Windows ReadyBoost. To DataTraveler 300 διατίθεται μόνο σε χωρητικότητα 256 GB και συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών και τη γνωστή πλήρη τεχνική υποστήριξη της εταιρείας Kingston. Μπορείτε να το αποκτήσετε κατόπιν παραγγελίας.

Kingston DataTraveler 300
Χωρητικότητα: 256GB
Ταχύτητα: Ανάγνωση 20 MB/sec, Εγγραφής 10 MB/sec
Προστασία δεδομένων: Περιέχει λογισμικό με κωδικό ασφαλείας για Windows
Εγγύηση: 5 έτη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
V

Και τιμή περίπου?

yiannis

από μια κουβέντα που άκουσα..κάπου στα 500 χώρεις φόρους

άρα αρκετά ακριβό,νομίζω δεν αξίζει,καλύτερα εξωτερικός δίσκος

Τα 256 GB έχουν 650 ευρώ + ΦΠΑ 🙂 🙂 Τζάπα 🙂

Antreas

Ναι βρε, τζάμπα! :p

pcmagas91

Τζάμπα…!!
Θα πάρω 3-4 τέτοια!! 😛

dodo21
Antreas

750?? Και δεν παίρνω netbook? 😛 😛 Σοβαρά τώρα είναι πολύ ακριβό, αν και σιγά σιγά θα πέσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.