Η Lenovo οραματίζεται αναδιπλούμενο PC

lenovo foldable pc, Η Lenovo οραματίζεται αναδιπλούμενο PC

Εταιρείες όπως Samsung και LG είναι γνωστό ότι έχουν δείξει το έντονο ενδιαφέρον τους για την δημιουργία αναδιπλούμενων συσκευών και κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί διάφορα prototypes. Η Samsung μάλιστα λέγεται ότι είναι πολύ κοντά στην κυκλοφορία ενός smartphone, που μπορείς να διπλώσεις και να βάλεις στην τσέπη σου.

Ωστόσο, οι δυο Κορεάτες δεν είναι οι μόνοι που κινούνται προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση. Πέρσι η Lenovo παρουσίασε concepts για smartphone, το οποίο μπορείς να τυλίξεις γύρω από τον καρπό σου και tablet που διπλώνει στη μέση και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σαν μεγάλο smartphone, πραγματοποιώντας και κλήσεις.

Αυτή τη φορά η Lenovo παρουσίασε ένα concept για αναδιπλούμενο PC. Ουσιαστικά είναι ένα laptop, το οποίο διπλώνεις σαν ένα κομμάτι χαρτί και το βάζεις στην τσάντα σου. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για να γνωρίζουμε πόσο compact μπορεί να γίνει η συσκευή, ωστόσο πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση. Μέχρι να βγει στην αγορά όμως φανταζόμαστε ότι θα περάσει καιρός. Πέρα από την εύκαμπτη οθόνη, θα πρέπει να λυθούν κι άλλα ζητήματα, θα είναι και τα εσωτερικά κομμάτια (μπαταρία, motherboard κλπ.) εύκαμπτα;

Όπως αναφέρει η Lenovo μέσα από το tweet της προς το παρόν είναι απλά ένα concept στα χαρτιά, αλλά πως σας φαίνεται η ιδέα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick_GR

Να φτιάξει πρώτα τις άθλιες PC υπηρεσίες της και μετά να κοιτάει τα φουτουριστικά πρότζεκτ της. Υ.Γ. Δεν είμαι hater, έτσι κι αλλιώς έχω PC, laptop, tablet και ένα κινητό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.