Lenovo N308 All-In-One, Με Nvidia Tegra 4 και Android 4.2 Jelly Bean

Η Lenovo ανακοίνωσε στην CES 2014 ένα νέο All-In-One το οποίο δεν τρέχει Windows, ούτε κάποια διανομή Linux, ούτε Chrome OS αλλά… Android 4.2 Jelly Bean. Το Lenovo N308 AIO βασίζεται στο quad-core Tegra 4 SoC της Nvidia, και διαθέτει οθόνη 19.5 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 1600 x 900 pixels. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη μπαταρία που επαρκεί για τρεις ώρες χρήσης.

Διαθέτει επίσης 8GB ή 16GB eMMC storage και 320GB ή 500GB σκληρό δίσκο ενώ δεν απουσιάζουν WiFi, Bluetooth, camera HD (1.0 Megapixel), stereo ηχεία (2W), 6-in-1 card reader, Ethernet και ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Οι διαστάσεις του είναι 489 x 323 x 33 χιλιοστά. Όσο αφορά στην τιμή του, θα κοστίζει γύρω στα 450 δολάρια και θα ξεκινήσει να πωλείται από τον Φεβρουάριο.

Lenovo N308 All-In-One, Lenovo N308 All-In-One, Με Nvidia Tegra 4 και Android 4.2 Jelly BeanLenovo N308 All-In-One, Lenovo N308 All-In-One, Με Nvidia Tegra 4 και Android 4.2 Jelly BeanLenovo N308 All-In-One, Lenovo N308 All-In-One, Με Nvidia Tegra 4 και Android 4.2 Jelly Bean

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Ενδιαφέρον και σε καλή τιμή για Αμερική πάντα.

sosimple

Δε θα ελεγα οτι ειναι και τοσο καλη η τιμη. Σε αυτα τα λεφτα παιρνεις κανονικο λαπτοπ με win8. Γιατί να παρεις αυτο? Ουτε είναι ιδιαίτερα ισχυρο. Αν φτιαξουν καποιο emulator να τρεχει κανονικο office και ριξουν την τιμη κανα 100ρικο το ξανασυζηταμε..

T.K

Μια χαρά είναι για 20 ίντσες εφόσον η τιμή έρθει στα 400 ευρώ. Ήδη υπάρχει και της Ηp ανάλογης πρόταση και φυσικά με οθόνη αφής. Όσο για office υπάρχει σαφώς κάτι παρόμοιο όπως πχ πολάρις κτλ.. Και φυσικά το office 365 με συνδρομή. Καλό είναι να αφήσουμε τα στεγανά και ασχοληθούμε με την ουσία. Όλοι οι υπολογιστές κάνουν τη δουλειά τους και αναλογα με την οικονομική δυνατότητα ο καθένας παίρνει αυτό που θελει.
Καλοδεχούμενη κάθε προσπάθεια προς ανταγωνισμο και από οποιοδήποτε λειτουργικό ή εταιρια

nikmour

Να το πάρεις να το κάνεις τί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.