Lenovo Yoga 530: Μετατρέπεται σε ότι ζητήσεις και ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις


Το Lenovo Yoga 530 είναι ένα 2-σε-1 laptop με οθόνη αφής 14 ιντσών και ικανά τεχνικά χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών τόσο στον τομέα της διασκέδασης αλλά και στις καθημερινές τους διεργασίες.
Το Yoga 530 είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και διαθέτει οθόνη αφής 14″, με ικανοποιητικά bezel, η οποία διατείθεται σε αναλύσεις HD 1366×768 pixel και Full HD 1920×1080 pixel. Στο εσωτερικό του 2-σε-1 laptop της Lenovo μπορούν να βρίσκονται επεξεργαστές ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Ο πιο οικονομικός επεξεργαστής που μπορούμε να επιλέξουμε είναι ο Intel Pentium 4415U, με τις επιπλέον επιλογές να είναι ο 7ης γενιάς Intel Core i3 και οι όγδοης γενιάς Intel Core i5 και Intel Core i7.
, Lenovo Yoga 530: Μετατρέπεται σε ότι ζητήσεις και ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις
Στον τομέα των γραφικών υπάρχει η επιλογή για το on-board chip γραφικών της Intel και η NVIDIA GeForce MX130, ενώ επιλογές υπάρχουν και στον τομέα της μνήμης. Όσον αφορά τη μνήμη RAM, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 4GB/8GB/16GB DDR4, ενώ για τον αποθηκευτικό χώρο υπάρχει η επιλογή σε PCIe SSD στα 128GB, 256GB και 512GB. Το λειτουργικό σύστημα βασίζεται στα Windows 10 Home τα οποία μπορούν να ξεκλειδώσουν μέσω του προαιρετικού αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων βάζοντας έτσι τέλος στο άγχος του να θυμόμαστε πολύπλοκους κωδικούς.
, Lenovo Yoga 530: Μετατρέπεται σε ότι ζητήσεις και ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις
Το Lenovo Yoga 530 διαθέτει ηχεία Harman με Dolby Audio Premium, webcam με ανάλυση 720p, αυτονομία 10 ωρών, θύρα USB-C, δύο USB 3.0, υποδοχή για καλώδιο HDMI, card reader, ενώ το βάρος του laptop που κυκλοφορεί σε μαύρο, ασημί και μπλε χρώμα αγγίζει τα 1.6 κιλά.
, Lenovo Yoga 530: Μετατρέπεται σε ότι ζητήσεις και ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.