LG Gram 17: Το νέο πολύ ελαφρύ laptop με οθόνη 17.3 ιντσών από την LG

lg gram 17 ελαφρύ laptop οθόνη 17,3 ίντσες, LG Gram 17: Το νέο πολύ ελαφρύ laptop με οθόνη 17.3 ιντσών από την LG

Το LG Gram 17 είναι το νέο laptop της LG που έρχεται έχοντας πολύ μικρό βάρος κάνοντας τη φορητότητά του πολύ εύκολη καθώς ζυγίζει μόλις 1.330 γραμμάρια κι έτσι είναι ένα από τα πιο ελαφριά φορητά PC της αγοράς.

Το LG Gram 17 διαθέτει οθόνη 17,3 ιντσών ανάλυσης 2560 × 1600 με αναλογία διαστάσεων 16:9 και βάρος 1,33 κιλά. Σχετικά με τον σχεδιασμό του laptop, αυτό έχει ένα σκούρο ασημί σώμα από κράμα μαγνησίου άνθρακα πάχους μόλις 17,8 χιλιοστών με το πλαίσιο να είναι αρκετά πιο λεπτό από τα περισσότερα laptop 15 ιντσών, ακόμη και από του ASUS ZenBook Pro 15.

Στο εσωτερικό του LG Gram βρίσκουμε έναν quad-core Intel Core i7-8565U (Whisky Lake-U) επεξεργαστή και το UHD Graphics 620 iGPU της LG κάρτας γραφικών. Η μνήμη RAM του PC είναι 16GB DDR4-2400 RAM και διαθέτει 512GB SATA SSD σκληρό δίσκο. Το LG Gram 17 όμως δεν διαθέτει ξεχωριστή GPU κάτι που ίσως δυσαρεστήσει τους gamers και λάτρεις υψηλών επιδόσεων κι αυτό έγινε προκειμένου να διατηρηθεί το βάρος αλλά και η κατανάλωση ενέργειας σε χαμηλά επίπεδα. Η LG ισχυρίζεται ότι η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 19,5 ώρες με μία μόνο φόρτιση χωρίς όμως ωστόσο να αποκαλύπτει τη συνολική χωρητικότητά της.

Αναφορικά με τη συνδεσιμότητα, το LG Gram 17 διαθέτει 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth, τρεις θύρες USB 3.0 Type-A, μια υποδοχή USB Type-C η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη φόρτιση της μπαταρίας του laptop ενώ μπορεί επίσης να φορτιστεί με τη χρήση της ειδικής θύρας τροφοδοσίας. Η συσκευή διαθέτει και έξοδο HDMI, υποδοχή microSD αλλά και υποδοχή TRRS για ακουστικά ενώ έχει και κάμερα με αισθητήρα IR για το Windows Hello καθώς και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Τέλος, το LG Gram 17 δεν αποτελεί μια προσιτή οικονομικά συσκευή καθώς η τιμή εκκίνησής του είναι τα 1.699 δολάρια(€ 1.491) και είναι διαθέσιμο για αγορά από το BestBuy.

lg gram 17 ελαφρύ laptop οθόνη 17,3 ίντσες, LG Gram 17: Το νέο πολύ ελαφρύ laptop με οθόνη 17.3 ιντσών από την LG

lg gram 17 ελαφρύ laptop οθόνη 17,3 ίντσες, LG Gram 17: Το νέο πολύ ελαφρύ laptop με οθόνη 17.3 ιντσών από την LG

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Εργαλείο!!!!

I am

Από τα μόνα είδη λαπτοπ που αξίζουν. Εργαλείο πολύ ελαφρύ σωστό μέγεθος (δεν σου βγάζει τα μάτια)
Φυσικά τέτοια λαπτοπ δεν τα αγοράζεις για παιχνίδια και γενικά δεν αγοράζεις λαπτοπ για καλά παιχνίδια. Ήμαρτον
Αν έχεις τα 1500 ευρώ σίγουρα έχεις και άλλα για ένα gaming desktop και αν δεν έχεις πολύ απλά δεν το αγοράζεις. Είναι για επαγγελματίες στην χειρότερη για τελειομανης που έχουν κόλλημα με την ευχρηστία

NikosAr

Πολύ καλό … + 17 ίντσες !!

A.P.

Το ratio της οθόνης είναι 16:10 οχι 16:9

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.