LG Gram 2018: Ανανεωμένη σειρά με μπαταρία μιας πλήρους ημέρας

, LG Gram 2018: Ανανεωμένη σειρά με μπαταρία μιας πλήρους ημέρας

Η σειρά Ultrabooks της LG ονόματι Gram έλαβε μια αναβάθμιση, με ανανεωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, τον ίδιο λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, ενώ δόθηκε μεγάλη έμφαση στην διάρκεια αντοχής της μπαταρίας τους.

Λίγες εβδομάδες πριν την CES 2018 του Λας Βέγκας, ο Κορεάτης κατασκευαστής προχώρησε στην ανακοίνωση της ανανεωμένης σειράς, για την οποία αναλυτικές πληροφορίες θα μάθουμε στην προαναφερθείσα μεγάλη έκθεση τεχνολογίας. Η LG γνωστοποίησε πως θα κυκλοφορήσουν τρία μοντέλα, με οθόνες 13.3, 14 και 15 ιντσών. Θα ενσωματώνουν επεξεργαστές Intel Core i5 ή i7 όγδοης γενιάς, δίσκο SSD με την δυνατότητα ενσωμάτωσης δεύτερου.

, LG Gram 2018: Ανανεωμένη σειρά με μπαταρία μιας πλήρους ημέρας

Ο κατασκευαστής τόνισε πως η μπαταρία τους (72Wh) θα αντέχει χρήση μιας πλήρους ημέρας (σχεδόν). Βέβαια, να σημειωθεί πως η προηγούμενη έκδοση 13 ιντσών του Gram υποτίθεται πως άντεχε έως και 23 ώρες μακριά από την πρίζα, κάτι που όμως στηριζόταν σε Benchmark λογισμικό 10 ετών. Πλέον η LG δοκιμάζει τις μπαταρίες με το MobileMark του 2014 και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Το μοντέλο των 13.3 ιντσών λειτουργεί έως 22.5 ώρες, εκείνο των 14 ιντσών έως 21.5 ώρες και τέλος η μεγάλη έκδοση των 15 ιντσών αντέχει έως 19 ώρες.

Όπως προαναφέρθηκε, περισσότερες λεπτομέρειες για τα LG Gram του 2018 θα μάθουμε στην CES. Αναμένουμε την επισημοποίηση της τιμής τους, καθώς και των αγορών στις οποίες θα κυκλοφορήσουν. Αν η LG τοποθετήσει τα νέα laptops στο κατάλληλο τιμολογιακό εύρος, θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τους μεγάλους κατασκευαστές ultrabooks, ακόμα και τα MacBooks της Apple.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Καλά να πω πως με τα windows 10 και ένα τάμπλετ που έχω διετίας κράταει μέρες. Τα windows 10 διαχειρίζονται πόρους όχι οι μπαταρίες της LG

ΝΙΚΟΣ

Ελπίζω να μην βαράνε πλακέτα & αυτά..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.