LG UltraWide 4K, Τα πρώτα 4K monitors στις 29, 31 και 34 ίντσες

Η LG ανακοίνωσε την πρώτη οικογένεια monitors της εταιρείας για υπολογιστές που υποστηρίζουν ανάλυση 4K. Η νέα σειρά LG UltraWide 4K αποτελείται για την ώρα από τρία μέλη, με διαγώνιο 29 ιντσών (29UM95), 31 ιντσών (31MU95) και 34 ιντσών (34UM95). Τα UltraWide monitors των 29 ιντσών και 34 ιντσών υποστηρίζουν ανάλυση 3440 x 1440 pixels, σε κάδρο 21:9.

Το monitor LG 31MU95 των 31 ιντσών διαφέρει ελαφρώς από τα άλλα δύο αφού υποστηρίζει ακόμα υψηλότερη ανάλυση, 4096 x 2160 pixels σε κάδρο 19:10. Βασίζεται σε DCI (Real 4K) IPS panel και επιπλέον είναι εξοπλισμένο με δύο Thunderbolt υποδοχές των 20Gbps.

Η LG ισχυρίζεται ότι τα νέο monitors υποστηρίζουν το 99% του sRGB gamut και στις συσκευασίες των οθονών θα συμπεριλάβει το λογισμικό True Color για το “calibration”. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα ή το κόστος των monitors ωστόσο ξέρουμε ότι θα τα επιδείξει στην επερχόμενη έκθεση CES 2014.

LG UltraWide 4K monitors, LG UltraWide 4K, Τα πρώτα 4K monitors στις 29, 31 και 34 ίντσες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alxgiann

Χρήσιμο σε όσους (επαγγελματίες και μή) χρησιμοποιούν 2+ μόνιτορ. Δεν ξέρω ποια είναι η διαθεσιμότητα του 4Κ περιεχομένου, θα χρειαστεί όμως κατά την γνώμη τουλάχιστον ένς χρόνος ακόμα για να υπάρχει αρκετό για να δικαιολογεί την μετάβαση. (…ακούς Άη βασίληηηη!;;;)

Vasilis

4k monitors… Εδώ 4κ στις 55 ίντσες και δεν υπάρχει διαφορά από απλό hd στα 3 μέτρα(με 4κ demo) , αλήθεια τώρα θα βάλουμε και μεγεθυντικό φακό στα ματιά μας για να πούμε που βλέπουμε διάφορα?
Όχι ότι δεν υπάρχει αλλά δεν μπορεί το μάτι να την δει σε τόσο μικρές ίντσες εκτός και αν βλέπεις από τα 20 εκ και στρίβεις το κεφάλι σου δεξιά και αριστερά για να δεις τι γίνεται.
Πιστεύω πέσανε σε τυχο στην. Καλυτέρευσή της ποιότητας εικόνας και βρήκαν παπαντζα να πουλήσουν.

ironmanmark40

μακρινό όνειρο για την χώρα μας…!!! με μετάδοση από digea στα 570p και τιμές των μοντέλων αυτών στα ύψη (κοστίζουν μια περιουσία), δεν υπάρχει καν λόγος να το συζητάμε!

MANOS

@Vasilis όπως λέει στο άρθρο είναι pc monitor και οχι TV. Είναι για επαγγελματίες και Gamers που χρησιμοποιουν η έχουν ανάγκη απο 2 και 3 monitor πάνω στο γραφείο, γιαυτό και το
21:9/19:10 και οχι το κλασικό 16:9 .Οπως καταλαβαίνεις αυτοί δεν κάθονται στα 3 μέτρα απόσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.