LG W53 Smart, Οθόνες Full HD με Auto Brightness

H LG Electronics ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας σειράς οθονών W53 SMART, που μειώνουν σημαντικά την καταπόνηση της όρασης κατά τη διάρκεια εκτεταμένης χρήσης. Οι νέες οθόνες διαθέτουν λειτουργία Auto Brightness, που επιτρέπει την αυτόματη βελτιστοποίηση της φωτεινότητας και άλλων ρυθμίσεων της εικόνας, βάσει του φωτισμού του περιβάλλοντα χώρου και του περιεχομένου που προβάλλεται στην οθόνη.

, LG W53 Smart, Οθόνες Full HD με Auto Brightness

Μια επιπλέον πρωτοποριακή SMART επιλογή της σειράς οθονών W53 είναι η λειτουργία Cinema Mode, η οποία αποκλείει τις παρεμβολές κατά τη διάρκεια παρακολούθησης βίντεο στο Ίντερνετ. Η μοναδική αυτή ρύθμιση «απλώνει» μια μαύρη απόχρωση σε όλη την οθόνη, εκτός από την περιοχή προβολής του βίντεο κλιπ, εστιάζοντας έτσι την προσοχή του θεατή στο επιθυμητό περιεχόμενο. Επιπλέον, στο πλαίσιο ανάπτυξης των έξυπνων δυνατοτήτων και της μείωσης της καταπόνησης της όρασης, οι νέες οθόνες διαθέτουν ένα χρονόμετρο το οποίο υπενθυμίζει στους χρήστες το αναγκαίο διάλειμμα από την εργασία τους σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα. Οι υπενθυμίσεις αυτές μάλιστα μπορούν να καθοριστούν με εύκολο τρόπο, ώστε να προκύπτουν μια φορά ανά ώρα ή σε συγκεκριμένο χρόνο, μέσω του εύχρηστου και βολικού interface που ελέγχει και τις υπόλοιπες λειτουργίες της οθόνης.

Παράλληλα, ένας αισθητήρας κάτω από τη βάση της οθόνης W53, ανιχνεύει την κίνηση του χεριού προς την οθόνη και ενεργοποιεί τον ειδικό φωτισμό, κάνοντας έτσι εύκολη την εύρεση των κατάλληλων πλήκτρων όταν απαιτείται η χρήση τους. Όταν δεν χρησιμοποιούνται, ο φωτισμός εξαλείφεται προσδίδοντας στην οθόνη μια γυαλιστερή και φινετσάτη όψη.

Οι νέες οθόνες W53 SMART είναι ήδη διαθέσιμες στην ελληνική αγορά σε ένα εύρος από 18,5” έως και 27”, ενώ όλες οι οθόνες άνω των 21,5” προσφέρουν FULL HD ανάλυση 1920x1080p και αναλογία εικόνας 16:9, ιδανικές για την απόλαυση ταινιών και παιχνιδιών Full HD. Επίσης, οι νέες οθόνες από την LG, διαθέτουν λόγο αντίθεσης 50.000:1 και χρόνο απόκρισης 2ms.

Η LG Electronics τηρώντας τη δέσμευσή της για την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας προς τους καταναλωτές, παρέχει εγγύηση 3 ετών on-site σε όλα τα μοντέλα οθονών της, ενώ είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει εγγύηση 0 pixel στα μοντέλα από 17” μέχρι 24”.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.