Philips Brilliance LightFrame, Για τα μάτια σας μόνο!

Η MMD, το νέο όνομα πίσω από τις επώνυμες οθόνες της Philips στην Ευρώπη, παρουσιάζει την επαναστατική οθόνη LightFrame, την τελευταία προσθήκη στη σειρά οθονών Brilliance της Philips. Η 22 ιντσών μεγέθους με γυαλιστερό κρεμ τελείωμα LightFrame της Philips σχεδιάστηκε για να συμπληρώσει κάθε μοντέρνο χώρο με τη σύγχρονη και πολυτελή της σχεδίαση. Η LightFrame προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο χρήστη μειώνοντας θεαματικά την κούραση των ματιών.

, Philips Brilliance LightFrame, Για τα μάτια σας μόνο!

Εκτεταμένες επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι ο φωτισμός έχει μεγάλη επιρροή στον άνθρωπο. Για παράδειγμα, το μπλε φως που διαπερνά τον τρίτο υποδοχέα του ματιού έχει χαλαρωτική και ανανεωτική επίδραση. Η γνώση αυτή ενσωματώθηκε στην οθόνη LightFrame, η οποία εκπέμπει ένα απαλό μπλε φως που χαλαρώνει το χρήστη, βοηθάει στη συγκέντρωση και μειώνει την κούραση στα μάτια.

Επιπλέον, μία σειρά τεχνολογιών έχουν ενσωματωθεί στην οθόνη Lightframe προκειμένου να διασφαλίσουν μέγιστη ποιότητα για την όραση. Συγκεκριμένα, η τεχνολογία SmartContrast 12000:1 εγγυάται πλούσιο μαύρο και περισσότερο ζωντανή απεικόνιση, ενώ η τεχνολογία SmartImage βελτιώνει την αντίθεση της εικόνας, την ποιότητα των χρωμάτων και την ευκρίνεια σε εικόνες και βίντεο. Επιπλέον, με την TrueVision – τεχνολογία ελέγχου και αλγόριθμων – πραγματοποιείται η ρύθμιση και ο συντονισμός της οθόνης.

Η Philips LightFrame θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τον Ιούλιο 2009 στην τιμή των 248,71 ευρώ (ενδεικτική τιμή λιανικής) και διατίθεται με τρία χρόνια εγγύηση.

Για την MMD
Η MMD αποτελεί 100% θυγατρική εταιρεία της TPV, κορυφαίου προμηθευτών οθονών με εξειδίκευση στο σχεδιασμό και την κατασκευή μίας μεγάλης γκάμας οθονών γραφείου και τηλεοράσεων LCD. H MMD ιδρύθηκε το 2009 και, μέσω συμφωνίας της με τη Philips για άδεια χρήσεως ονόματος, εμπορεύεται αποκλειστικά οθόνες Philips LCD σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εγγύηση του ονόματος Philips σε συνδυασμό με την κατασκευαστική τεχνογνωσία της TPV, εισάγει καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Η MMD δραστηριοποιείται διεθνώς, με ευρωπαϊκή έδρα στο Άμστερνταμ, ενώ παράλληλα για την αγορά της Ανατολικής Ευρώπης διατηρεί γραφείο στην Πράγα. Μέσω των τοπικών δικτύων πώλησης, η MMD συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους διανομείς και πωλητές IΤ της Ευρώπης. Τα κέντρα σχεδιασμού και ανάπτυξης της εταιρείας βρίσκονται στην Ταϊβάν και το Αϊτχόφεν (Ολλανδία).

, Philips Brilliance LightFrame, Για τα μάτια σας μόνο!

, Philips Brilliance LightFrame, Για τα μάτια σας μόνο!

, Philips Brilliance LightFrame, Για τα μάτια σας μόνο!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
modulesoft

Την περιμένω για άμεση αγορά!!!

Οδυσσέας - KOMCORP.org

Και εγώ θέλω μια!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.