Το απόλυτο εργαλείο για τηλεόραση στο PC

Η Pinnacle παρουσίασε το PCTV Hybrid Tuner Kit, ένα ολοκληρωμένο πακέτο hardware και λογισμικού για να παρακολουθούμε τηλεόραση στον υπολογιστή μας. Αποτελείται από ένα USB Stick που ενσωματώνει δύο τηλεοπτικούς δέκτες (αναλογικό και ψηφιακό DVB-T) και το απαραίτητο λογισμικό συμβατό και με τα Windows Vista.

Το USB stick έχει χωρητικότητα 1GB και περιλαμβάνει τους drivers εγκατάστασης. Έτσι δεν χρειάζεται να κουβαλάμε μαζί μας κάποιο CD για να κάνουμε εγκατάσταση σε άλλο υπολογιστή. Στη μνήμη του USB μπορούμε να γράψουμε απευθείας τηλεοπτικό σήμα από τις εκπομπές που βλέπουμε και να έχουμε διαθέσιμες τις λειτουργίες Time Shifting (να ξαναβλέπουμε κάποιες σκηνές ενώ συνεχίζει να γράφει).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.