Samsung ATIV One 7 2014 Edition, All-In-One PC με 24″ οθόνη αφής και Haswell επεξεργαστή

Η Samsung ανακοίνωσε το ATIV One 7 2014 Edition All-In-One PC, το οποίο διακρίνεται για τον λεπτό, απέριττο σχεδιασμό του, τις υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας και το πλήρες σχεδόν “πακέτο” χαρακτηριστικών. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής multi-tocuh 10 σημείων με διαγώνιο 24 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 pixels (16:9, 178 μοίρες γωνίες θέασης).

Βασίζεται στην πλατφόρμα της Intel και σε επεξεργαστές 4ης γενιάς Core i3 ή Core i5 (Haswell). Διαθέτει 8GB μνήμης και σκληρό δίσκο 1TB που μπορεί να συνδυαστεί και με SSD χωρητικότητας 128GB.

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 720p HD (1.0 Megapixel) και ο εξοπλισμός του συμπληρώνεται με δύο θύρες USB 3.0, δύο USB 2.0, HDMI In/Out, RJ45, HDTV, 3-in-1 card reader κ.α.

Ο ήχος προέρχεται από δύο ηχεία των 7W με “τουιτεράκια”, που υποστηρίζουν Dolby Home Theater και τα οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε συνδέοντας τα με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth ακόμα και όταν το PC είναι εκτός λειτουργίας. Οι διαστάσεις του είναι 575.4 x 345.4 x 26.6 χιλιοστά και ζυγίζει 7.3 κιλά. Βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Windows 8.1.

Samsung ATIV One 7 2014 Edition, Samsung ATIV One 7 2014 Edition, All-In-One PC με 24″ οθόνη αφής και Haswell επεξεργαστήSamsung ATIV One 7 2014 Edition, Samsung ATIV One 7 2014 Edition, All-In-One PC με 24″ οθόνη αφής και Haswell επεξεργαστήSamsung ATIV One 7 2014 Edition, Samsung ATIV One 7 2014 Edition, All-In-One PC με 24″ οθόνη αφής και Haswell επεξεργαστήSamsung ATIV One 7 2014 Edition, Samsung ATIV One 7 2014 Edition, All-In-One PC με 24″ οθόνη αφής και Haswell επεξεργαστή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Copy paste imac

tivot

Οπως παντα…

nikos

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε…

kostas

Ομορφιά όμως το ζουλεψα το ρημάδι. δε μας αφήνουν να αγιασουμε όλο κάτι θα βγάζουν και θα μας έχουν στην πρίζα τέλος.

Dimitrinho

Νταξει κλασσικη samsung στις αντιγραφες δεν περιμενα κατι αλλο

Λευτέρης

Μας έχετε ζαλίσει ρε μάγκες σορρυ κιόλας.Ολο για αντιγραφές μιλάτε.Δεν έχει ανάγκη η Samsung καμιά Apple.

tivot

Εαν δεν ειχε δεν θα ετρεχε απο πισω να δει κανει η apple για να το κανει copy paste….

tivot

Ασε που βιαστηκε με το smartwatch, επρεπε να δει πρωτα πως θα το κανει η apple και μετα να το αντιγραψει. Βιαστηκε πολυ…….

Denis

Ηλίου φαεινότερον..
το μηλαράκι του λείπει..( και η ποιότητα )

Δημήτρης Μ

Για οποιον θέλει pc και όχι Mac Είναι μια τίμια επιλογή.δεκτη η αντιγραφή,αν και να έχετε υπόψη σας ότι προς τώρα εκεί πάει η δουλειά άσο όλες τις εταιρίες,όμορφο,φτάνει όμως να έχει σωστή τιμή οταν φτάσει στα ράφια και όχι να πλησιάσει Τιμές mac.

μιχαλης

Ωραία πείτε ότι αντέγραψε την αππλε και? Τι εγινε δηλαδη ? Ξεκοληστε λίγο έχετε φανατιστεί με τις εταιρίες . Όλες οι εταιρίες έχουν πάρει κάτι απο κάποια άλλη και έτσι προχώρησε η τεχνολογία.

panagiotis

κλεβεις κλεβει κλεβουμε μπλα μπλα apple samsung android ios ολυμπιακος παναθηναικος οκ παμε παρα κατω….
Εμένα προσωπικα μπηκε στην κορυφη της λιστας μου
Ενας windows-based iMAC τι αλλο θέλετε?
Δωστο ρε sam και σε μια οχι εξοργιστική τιμή να κανει καλές πωλήσεις να “αναγκαστούν” και οι αλλες εταιριες να το αντιγραψουν να έχουμε όλοι ομορφα pcάκια χωρις την φυλακη της apple

Λευτέρης

Αντί να κατηγορείτε τη Samsung καλύτερα να κοιτάτε τι κάνει η εταιρία σας έλεος δηλαδή.Οταν θα φτάσουν οι άλλοι το επίπεδο της Samsung σε καινοτομίες ίσως μπορέσουμε να συζητησουμε.

mixalis362

Παιδιά η ζήλια φαίνεται κρύψτε την λίγο. Αν δεν σας ενδιαφέρει το άρθρο και βλέπετε ότι είναι αντιγραφή γιατί μπαίνετε στον κόπο να το διαβάσετε ή να σχολιάσετε εε;
@Γιώργος Ιωσηφίδης αν μάθετε την τιμή του κάντε ένα update το άρθρο ευχαριστώ !!

Nio

Ωραιo copy paste οντως…!!!
Δεν εχει κ αλλη επιλογη σε λιγο μονο ετσι θα αγοραζουμε pc.
Ακολουθει την απλ εδω κ στα κινητα η απλ ακολουθει την μοδα της σαμσουνγκ.

georgexxx7

το θεμα ειναι οτι δεν θα ειναι ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ οπως ολα τα προιοντα της apple !!!! ειναι standar αγορα πιστευω καθως εχει καλα χαρακτηριστικα style και ειναι σχετικα μικρο απο το να εχεις tower

πετρος

@Denis ποιοτητα ? αφου η samsung κατασκευαζει το iphone, τις ram των mac και αλλα….

Νίκος

Τραγικοί πραγματική έλλειψη design και καινοτομιας

Νιάνιος Ρωμανός

Πέτρος η Samsung δεν κατασκευάζει κανένα iPhone, σίγουρα κατασκευάζει τον επεξεργαστή και ίσως παλιότερα να πουλούσε και άλλα modules στην Apple, αλλά πότε κατασκευή. Κατασκευή αν δεν κάνω λάθος, αποκλειστικά έχει η Foxconn. Όσον αφορά τις μνήμες RAM, η Apple τουλάχιστον στα τελευταία μοντέλα, χρησιμοποιεί από όσο μπορώ να δω, με μία γρήγορη αναζήτηση, αποκλειστικά μνήμες της Ισραηλινής εταιρίας Elpida.

steliosGR

Ειλικρινα ξεκολληστε ρε με τις αντιγραφες! Ελεος.. κι εγω οταν το ειδα αυτο σκεφτηκα οτι ειναι εμπνευσμενο απο imac.. Ε ΚΑΙ??? ετσι γινεται, ετσι γινοταν, κι ετσι θα γινεται παντα! οι εταιριες δανειζονται στοιχεια η μια απο την αλλη, προς οφελος δικο μας και του ανταγωνισμου. Για παραδειγμα, εβγαλε καποτε η μοτορολα κινητα αναδιπλουμε(clamshell) εβγαλαν ολοι. εβγαλε η siemens κινητα συρταρωτα (sliding), με εγρωμες οθονες που επαιζαν και mp3, ακολουθησαν ολοι. και στα αυτοκινητα. εβαλε η μερσεντες τα πλαινα φλας στους καθρεπτες, τα εβαλαν ολοι. το ιδιο εγινε και με την κεραια “πτερυγιο” της bmw, τα led στα φωτα που εβαλε η audi και παει λεγοντας.. Φανταστειτε τι θα γινοταν αν δεν εβαζε κανεις bluetooth στα κινητα επειδη το εβαλε πρωτη η ericsson, η να μην εβγαιναν κινητα με πληρη οθονη αφης επειδη τα πρωτα ηταν τα qtek, απο “εγωισμο” μην πει κανεις οτι αντιγραφουν.. Παντοτε εβγαζαν προιοντα που εμπνεονταν απο τον ανταγωνισμο, κι ετσι θα γινεται. Γι αυτο μην τρωγεστε με το ποιος “αντιγραφει” ποιον επειδη ειναι μια αλυσιδα χωρις τελειωμο κ χωρις νοημα. Τσαμπα τρωγεστε. Οσο για το συγκεκριμενο post, πολυ ομορφη και ανταγωνιστικη προταση, αρκει, οπως προειπαν αλλοι, να εχει μια λογικη τιμη. Αν και δεν ειμαι… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.