Samsung: Τρία νέα quantum dot curved gaming monitors [IFA 2016]

Την IFA 2016 διάλεξε η Samsung για να παρουσιάσει τρία νέα gaming monitors με curved panel τα οποία φέρνουν την τεχνολογία quantum dot στον πολύ κόσμο χάρη στις χαμηλές τιμές διάθεσης τους.

Τα δύο μοντέλα της σειράς CFG70 έρχονται με διαγώνιο οθόνης 24 και 27 ιντσών με ανάλυση full HD στα 1.920×1.080 pixels, ενώ το premium μοντέλο CF791 έρχεται με διαγώνιο 34 ιντσών και ανάλυση 3.440×1.400 pixels. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Samsung τα νέα monitors έχουν στόχο να προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία στους gamers με εικόνα που ξεπερνά οτιδήποτε γνωρίζουν μέχρι σήμερα.

Τα νέα monitors έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα games με γρήγορη πλοκή, όπως για παράδειγμα τα first person shooters και φέρουν ρυθμό ανανέωσης εικόνας 144HZ και 1ms response time για τα μικρότερα μοντέλα CFG, ενώ το μεγαλύτερο έρχεται με ρυθμό ανανέωσης 100Hz και response time 4ms. Σε κάθε περίπτωση η Samsung στο Βερολίνο εκθείαζε την ποιότητα εικόνας που προσφέρουν αυτά τα monitors με τεχνολογία quantum dot και μάλιστα τα σύγκρινε με αντίστοιχα OLED αναφέροντας ότι τα ξεπερνούν!

Και τα τρία νέα μοντέλα έρχονται με DisplayPort, δύο HDMI και 3,5 χιλιοστών jack για ακουστικά, ενώ μόνο το CF διαθέτει εσνωματωμένα ηχεία ισχύος 7Watts και δύο επιπλέον θύρες USB. Αν έχετε κάρτα γραφικών της AMD και τα τρία monitors είναι συμβατά με FreeSync.

Αν και δεν είχαμε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τα τρία νέα gaming monitors της Samsung, ανακοινώθηκε ότι θα είναι διαθέσιμα πριν τη εορταστική περίοδο. Όσον αφορά τις τιμές τους το μοντέλο στις 24 ίντσες θα κοστίζει στις ΗΠΑ 399 δολάρια, το μοντέλο στις 27 ίντσες 499 δολάρια, ενώ το μεγάλο μοντέλο στις 34 ίντσες θα κοστίζει 999 δολάρια.

Samsung, Samsung: Τρία νέα quantum dot curved gaming monitors [IFA 2016]

Samsung, Samsung: Τρία νέα quantum dot curved gaming monitors [IFA 2016]

Samsung, Samsung: Τρία νέα quantum dot curved gaming monitors [IFA 2016]

Samsung, Samsung: Τρία νέα quantum dot curved gaming monitors [IFA 2016]

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νωντας

Καλυτερα απο ολεντ δεν ειναι..μην τρελαθουμε κιολας..

Antonis

Φιλε Νωντα quantum Dot=led..Το ιδιο και ατο αυτο..Ειναι το χειροτερο μαρκετινγκ της Samsung εναντια στις Oled τηλεορασεις της LG…ΕΠειδη δεν μπορει να κανει Oled σε μεγαλα μεγαθη παρα μονο σε μικρα(ΚΙΝΗΤΑ)με τον ορο quantum προσπαθει να δελεασει αγοραστες τηλεορασεων αλλα ποιοτητα σε tv εχεις μονο με OLED LG…Οποτε μην περιμενετε και πολλα απο αυτα τα μονιτορ..Απλα κλασσικα μονιτορ led ειναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.