Στρατιωτικών προδιαγραφών Chromebooks από την HP

HP, Στρατιωτικών προδιαγραφών Chromebooks από την HP
Η HP ανακοίνωσε δύο νέα Chromebook, το Chromebook x360 11 G2 και το Chromebook 11 G7. Και οι δύο συσκευές είναι κατασκευασμένες για σχολεία και γενικότερα στοχεύουν την αγορά της εκπαίδευσης.

Το Chromebook x360 11 G2 EE έχει μια 11-ιντσών IPS οθόνη, με ανάλυση 1366 x 768 pixel. Στη συσκευή θα βρούμε δύο θύρες USB type-C, μια θύρα USB, θύρα για ακουστικά και αναγνώστη καρτών SD. Επίσης, το Chromebook x360 11 G2 EE έχει δύο μεντεσέδες που επιτρέπουν περιστροφή της οθόνης κατά 360 μοίρες, μετατρέποντας έτσι το Chromebook σε ένα tablet με βάρος 1,5 κιλό.
HP, Στρατιωτικών προδιαγραφών Chromebooks από την HP
Το Chromebook x360 11 G2 EE έρχεται προερετικά με πένα Wacom για να κρατάμε σημειώσεις και στο εσωτερικό του θα βρούμε είτε τον διπύρηνο Intel Celeron N4000 ή τον τετραπύρηνο Celeron N4100. Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο έχει 8GB μνήμη RAM και ο αποθηκευτικός του χώρος μπορεί να είναι 32GB ή 64GB. Τέλος, η μπαταρία του Chromebook x360 11 G2 EE είναι 47,36Wh και υπόσχεται μέχρι και 11,5 ώρες χρήσης.
Το Chromebook x360 11 G2 EE έχει στρατιωτική πιστοποίηση κατασκευής και αντέχει ακόμη και πτώσεις σε τσιμέντο από ύψος 76 εκατοστά.
HP, Στρατιωτικών προδιαγραφών Chromebooks από την HP
Όσον αφορά το Chromebook 11 G7 EE έχει σχεδόν τις ίδιες προδιαγραφές με το Chromebook x360 11 G2 EE. Βγαίνει με τους ίδιους επεξεργαστές, τον ίδιο αποθηκευτικό χώρο και την ίδια ποσότητα μνήμης RAM. To μέγεθος μπαταρίας του και οι διαστάσεις της οθόνης είναι ίδιες με αυτές του Chromebook x360 11 G2 EE. Όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, κι αυτό το μοντέλο αντέχει πτώσεις σε τσιμέντο από μεγάλο ύψος.
Παρ’ όλα αυτά, τα δύο νέα Chromebook της HP διαφέρουν στα σημεία. Αρχικά, το Chromebook 11 G7 EE έχει 3 επιλογές οθόνης και μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε μία HD IPS touchscreen, μία HD IPS χωρίς αφή είτε την HD SVA.
Επίσης, οι μεντεσέδες του Chromebook 11 G7 EE δεν επιτρέπουν την περιστροφή της οθόνης μόνο κατά 180 μοίρες, επιτρέποντας μας να έχουμε την συσκευή “ξαπλωμένη” στο γραφείο μας. Τέλος, το Chromebook 11 G7 EE καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, με αποτέλεσμα η μπαταρία του να διαρκεί μέχρι και 13 ώρες.
Τα νέα Chromebook της HP αναμένεται να διατεθούν στην αγορά κάποια στιγμή τον Απρίλιο, με την τιμή τους να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.
Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Αυτά τα τεράστια bezel τόσο δύσκολο είναι να τα μικρύνουν;

George, τα bezel είναι έτσι γιατί είναι στρατιωτικών προδιαγραφών. Υπάρχει σειρά με λεπτά bezel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.