Το 2-σε-1 Galaxy Book2 της Samsung με Snapdragon 850 και Windows 10 S από 999 δολάρια

galaxy book2 samsung snapdragon 850 windows 10 s, Το 2-σε-1 Galaxy Book2 της Samsung με Snapdragon 850 και Windows 10 S από 999 δολάρια

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο 2-σε-1 φορητό Galaxy Book2, το οποίο θυμίζει έντονα το Microsoft Surface και διαθέτει χαρακτηριστικά τα οποία το κάνουν ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των χρηστών.

Το Galaxy Book2 διαθέτει οθόνη στις 12 ίντσες τεχνολογίας sAMOLED με ανάλυση 2160xx1440 pixel, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 850 με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 2.96GHz και τέσσερις στα 1.7GHz. Η μνήμη RAM βρίσκεται στα 4GB, ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 128GB ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης στα LTE δίκτυα μέσω του Snapdragon X20 LTE modem (Cat.18 5CA, μέχρι 4X4 MIMO) που βρίσκεται ενσωματωμένο.

Τα ηχεία του Galaxy Book2 είναι διαμορφωμένα από την AKG με ενσωματωμένο Dolby Atmos για βελτιωμένη ηχητική εμπειρία. Επιπλέον, υπάρχουν δύο USB-C θύρες, δυνατότητα χρήσης κάρτας microSD, θύρα ακουστικών 3.5mm, μπαταρία η οποία σύμφωνα με τη Samsung αντέχει 20 ώρες χρήσης με μια μόνο φόρτιση, ενώ μαζί με το Galaxy Book2 υπάρχει το αποσπώμενο πληκτρολόγιο και το S Pen στη συσκευασία.

Το Galaxy Book2 “τρέχει” Windows 10 S, με τους χρήστες να μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές μόνο μέσω του Windows Store και είναι διαθέσιμο στην τιμή των 999 ευρώ μέσω των ιστοσελίδων ATT.com, Microsoft.com και Samsung.com.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Χίλια δολάρια στις ΗΠΑ, δηλαδή εδώ θα πιάνει χαλαρά τα 1.200 ευρώ. Αν ο 850 που έχει μέσα ήταν σε επίπεδο Α12Χ της Apple, μέχρι 1.000 ευρώ κάτι θα έλεγε τώρα δυστυχώς πανάκριβο. Το μόνο καλό δίνει στο πακέτο πληκτρολόγιο και πενάκι.

Flagship killer

Σε αυτές τις τιμές Windows , ΜΟΝΟ surface. –

Theo

Και εγω θα προτιμούσα surface πάρα αυτό

Ekimolaos

@Nickolas
Σε ευρώ αναφέρεται το άρθρο, όχι σε δολάρια. Η τιμή του στην Ευρώπη είναι 999€.

VasilisN9

Πώς φαίνεται ότι κάποιοι διαβάζουν μόνο τον τίτλο και κάποιοι μέχρι το τέλος 😜

Nickolas

@Ekimolaos
Στον τίτλο γράφει 999 δολάρια, ευρώ αναφέρει στο τέλος του άρθρου, αλλά είναι τυπογραφικό λάθος γιατί η πηγή του άρθρου αναφέρει δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.