Βρες το στίγμα σου πάνω στον πλανήτη γη

, Βρες το στίγμα σου πάνω στον πλανήτη γηΣταματήστε να ενοχλείτε τον άμοιρο τον περιπτερά κάθε φορά που έχετε χάσει το δρόμο σας. Αποκτήστε ένα φορητό σύστημα πλοήγησης και βρείτε το δρόμο σας με άνεση και στυλ. Είναι μικρά, κομψά και ενσωματώνουν τους χάρτες αρκετών ελληνικών και ευρωπαϊκών χωρών. Τοποθετούνται εύκολα στο αυτοκίνητο ή «γλιστράνε» με ευκολία στην τσέπη σας…

Τι κάνει ένα GPS
24 άγρυπνοι δορυφόροι είναι σε τροχιά πάνω από τη γη και είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σε εξυπηρετήσουν. Δεν χρειάζεται να είσαι συνδρομητής, οι υπηρεσίες είναι δωρεάν. Εσύ επιλέγεις το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες σου και αφήνεις την τεχνολογία να καθοδηγήσει τα βήματά σου.

Πως λειτουργεί
Οι δορυφόροι «μιλάνε» με το φορητό σου GPS και ανταλλάσουν πληροφορίες. Μέσα στο GPS υπάρχουν προεγκατεστημένοι οι ψηφιακοί χάρτες τις πόλης σου. Οι δορυφόροι λαμβάνουν το σήμα σου και επιστρέφουν πληροφορίες σχετικά με τη γεωγραφική σου θέση στη γη. Οι πληροφορίες αυτές σε συνεργασία με τους ψηφιακούς χάρτες, εμφανίζουν στην οθόνη του GPS την ακριβή σου θέση δίνοντάς σου πληροφορίες για την πόλη, την περιοχή και την οδό που βρίσκεσαι.

Return home
Μπορείς να ορίσεις την διεύθυνση κατοικίας σου και κάθε φορά που βρίσκεσαι μακριά από αυτή, πιέζοντας το αντίστοιχο πλήκτρο, το GPS υπολογίζει για σένα τη συντομότερη διαδρομή και σε καθοδηγεί με φωνητικές εντολές για το που θα στρίψεις κ.τ.λ.

Έξτρα πληροφορίες
Έχεις «μείνει» από βενζίνη στο αυτοκίνητο, θέλεις να βρεις το κοντινότερο εστιατόριο ή ξενοδοχείο. Τα περισσότερα GPS περιλαμβάνουν αυτές και ακόμα περισσότερες πληροφορίες και αναλόγως της θέσης που βρίσκεσαι, σου προτείνουν το κοντινότερο σημείο επιλογής.

Έχεις GPS, έχεις…
Ταχύτητα
Αυτονομία
Ακρίβεια
Έχεις μια συσκευή τελευταίας τεχνολογίας!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν αγοράσεις How

Κινητό τηλέφωνο | Προτάσεις αγοράς, Άνοιξη 2008

Στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν πάνω από 100 διαφορετικά μοντέλα κινητών τηλεφώνων και πολλές φορές η επιλογή γίνεται αρκετά δύσκολη υπόθεση. Θέλοντας να ξεκαθαρίσω το τοπίο σκέφτηκα να ετοιμάσω έναν οδηγό αγοράς ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη καθώς και τις απαιτήσεις που έχει από ένα κινητό τηλέφωνο. Ενημερωθείτε λοιπόν για το τι «παίζει» στην […]

GPS HTC Nokia Symbian

Κινητό με GPS | Ποιο μοντέλο να προτιμήσω

Σε διακόσια μέτρα, στρίψτε δεξιά, σε 10 μέτρα, στρίψτε αριστερά και μετά… κουβάς! Διαβάστε αυτό το πολύτιμο post του συνεργάτη μας tasosvel και ενημερωθείτε για το τι παίζει στην κινητή με GPS. Μάθετε τα πάντα για τις κατηγορίες, τα μοντέλα και τους ηλεκτρονικούς χάρτες.

Πριν αγοράσεις How

Μεταχειρισμένα κινητά | Ο 10λογος του καλού αγοραστή

Μιας και τα τελευταία τρία χρόνια έχω αλλάξει πάνω από 30 κινητά τηλέφωνα από τα οποία τα περισσότερα ήταν μεταχειρισμένα και τα αγόρασα μέσω αγγελιών από site και forum στο internet, σκέφτηκα να ετοιμάσω έναν οδηγό για ασφαλείς αγορές. Τι θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε πριν πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας.

Πριν αγοράσεις

1080 – Ο μαγικός αριθμός για την εποχή της υψηλής ευκρίνειας

1080, ten eighty, δέκα ογδόντα, όπως και να το πεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο εξαιρετικό. Η υψηλή ευκρίνεια είναι εδώ και μας καλεί να τη ζήσουμε. Οι πιο φωτεινές, οι πιο αναλυτικές οι πιο καλές 1080 οριζόντιες γραμμές της τηλερόρασής μας μέσα από τα μοντέλα που ακολουθούν.